Ειδήσεις

ΕΥ ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΟΙΕΙΝ
Γράφει ο Στέλιος Αρσενίου

Νιφάδες γευστικής ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑΣ ΠΑΝΔΑΙΣΙΑΣ.
Ήρθαν για να στολίσουν  γιορτινές χριστουγεννιάτικες μέρες που έρχονται προθήκες, βιτρίνες, εκθεσιακούς χώρους του Ζαχαροπλαστείου το ” ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ” γεμίζοντας ανάλογα συναισθήματα μικρούς και μεγάλους.
ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΔΑΧΕΣ
ΔΙΔΑΧΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ 36 χρόνων συνυφασμένες με τη ” Mεγάλη Kυρία ” της Ζαχαροπλαστικής, την κουβερτούρα γάλακτος & υγείας, επιτρέπουν στη Διεύθυνση και τους εργαζομένους του Ζαχαροπλαστείου το ” ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ” να διατυπώνουν αποφθεγματικά.
E Y   Σ Ο Κ Ο Λ Α Τ Ο Π Ο Ι Ε Ι Ν
Με αίσθηση ευθύνης, σεβασμό, ευγνωμοσύνη σε όλους όσους με τη στήριξη και εμπιστοσύνη σας περιβάλετε τις καινοτομίες που εισάγει κάθε τόσο το στελεχιακό δυναμικό της επιχείρησης.
Ε Υ   Σ Ο Κ Ο Λ Α Τ Ο Π Ο Ι Ε Ι Ν
Στον Αστερισμό του ΕΥ ΖΕΙΝ.
Στο Γαλαξία της Ι Ο Ν, κορυφαίας σοκολάτας της Ελληνικής Αγοράς, αναπόσπαστης συνεργάτιδας για κάθε νέα δημιουργική φροντίδα.
Ε Υ   Σ Ο Κ Ο Λ Α Τ Ο Π Ο Ι Ε Ι Ν
Χειροποίητες σοκολατοποιητικές γευστικές εκδόσεις αειφορίας.
– Αμύγδαλο
– Φουντούκι
– Καρύδι
– Ρόδι
– Μύρτιλο
– Κράνα
– Ιπποφαές
– Κίτρο
– Ακτινίδιο
Σταθερά καθημερινά στη διάθεσή σας όπως και ό, τι άλλο θελήσετε κατόπιν παραγγελίας.
Πλαισιώνουν δημιουργίες δεκαετιών όπως οι καριόκες, τα πουράκια, τα παστάκια, τον ατελεύτητο κατάλογο των γευστικών απολαύσεων που καθιέρωσαν το ” ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ” Πανελλήνια.
Κάτι ανάλογο με τα Διπλωματικά Διαπιστευτήρια για τους όπου χρη ταξιδιώτες.
Με άπειρες ευχαριστίες από τη Διεύθυνση και τους εργαζομένους.
Καλές Γιορτές
Στέλιος  Αρσενίου

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button