Ειδήσεις

Δημαρχόπουλος: ¨Για ποιο λόγο το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο βρίσκεται σε τραγική κατάσταση;”

Η αφοσίωση του κ. Δημάρχου Ξάνθης και του επιτελείου του, στο αέναο παιχνίδι των «απευθείας αναθέσεων» και των «μεθοδευμένων διαγωνισμών», δεν του αφήνει χρόνο να ασχοληθεί με την επικίνδυνη στασιμότητα που επέφερε την τελευταία διετία στην πόλη.

Η υπερπροσπάθεια της σημερινής Δημοτικής αρχής, να εδραιώσει τις πελατειακές της σχέσεις, έχει καταστήσει ακόμα και την απλή υλοποίηση έτοιμων έργων της προηγούμενης δημοτικής περιόδου, ένα άπιαστο όνειρο.

Το μόνο που κατάφεραν επί των ημερών τους, είναι η αδικαιολόγητη καθυστέρηση όχι μόνο των έργων που ήταν σε εξέλιξη και υλοποιούνταν την προηγούμενη δημοτική περίοδο, αλλά ακόμα και όσων είχαμε εξασφαλίσει χρηματοδοτήσεις και είχαν ήδη εγκριθεί από το προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο!!!

 Θετικό, στην επικρατούσα κατάσταση, είναι ότι η πολιτική της οπισθοδρόμησης, έχει γίνει αντιληπτή από το μεγαλύτερο μέρος των συμπολιτών μας, μιας και αναγκάζονται να την υποστούν στην καθημερινότητά τους.

Επισκεφτήκαμε, μετά από διαμαρτυρίες δεκάδων δημοτών, το χώρο άθλησης στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (ΔΑΚ) Ξάνθης. Η κατάσταση που συναντήσαμε, δεν μας εξέπληξε τόσο, όσο μας εξόργισε.

Το μοτίβο της κατάστασης ίδιο με αυτό που επικρατεί γενικότερα στην πόλη … δηλαδή, «πλήρης εγκατάλειψη», παντού!!!

Πέρασαν 27 μήνες, της δικής τους δημοτικής θητείας, για να φτάσουν μετά από ακυρώσεις διαγωνισμών…!!! να ξεκινούν πάλι από την αρχή… στοιχεία που αναδεικνύουν και αποδεικνύουν το μηδενικό τους έργο.

Εξηγείστε στους Ξανθιώτες, για ποιο λόγο δεν αθλούνται στο καινούριο ταρτάν για το οποίο είχαμε εξασφαλίσει χρηματοδότηση και έγκριση ήδη από το προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο, τον ΑΠΡIΛΙΟ του 2019.

 Εξηγείστε στους Ξανθιώτες, για ποιο λόγο ακυρώθηκε ο διεθνής ανοιχτός ηλεκτρονικός διαγωνισμός σας… για το ταρτάν;;;!!!

 Εξηγείστε στους Ξανθιώτες, για ποιο λόγο το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (ΔΑΚ) βρίσκεται στην τραγική αυτή κατάσταση;;!!!

 Κάθε φορά που βάζετε, τις δημόσιες εμφανίσεις, τις χειραψίες, τις φωτογραφήσεις, και το ψέμα πάνω από το συμφέρον του Ξανθιώτη, θα μας βρίσκετε απέναντί σας, με την αλήθεια και τα στοιχεία που την αποδεικνύουν.

Αιδώς, Αργείοι…

     Για την Δημοτική Παράταξη

            «ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ»

             Ο Επικεφαλής

 

 

                 Χαράλαμπος Αθ. Δημαρχόπουλος

π. Δήμαρχος Ξάνθης

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button