Ειδήσεις

Κατάθεση λουλουδιών από ΤΕ Ξάνθης του ΚΚΕ και ΤΣ Ξάνθης της ΚΝΕ προς τιμή των νεκρών του Πολυτεχνείου στο μνημείο των πεσόντων καπνεργατών της απεργίας του Ιούνη του 1928

Λουλούδια κατέθεσαν στις 12 μ. στο μνημείο των πεσόντων καπνεργατών της απεργίας του 1928 αντιπροσωπείες της Τ.Ε Ξάνθης του ΚΚΕ και του Τ.Σ Ξάνθης της ΚΝΕ προς τιμή των νεκρών του φοιτητικού και εργατικού – λαϊκού ξεσηκωμού του Πολυτεχνείου.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο γραμματέας της ΤΕ Ξάνθης του ΚΚΕ και μέλος του Γραφείου της ΕΠ ΑΜΘ του ΚΚΕ Ορέστης Λιώλης τόνισε πως η τιμή στους νεκρούς του Πολυτεχνείου, σε όλους όσοι φυλακίστηκαν, εξορίστηκαν, βασανίστηκαν συνδέεται σήμερα με τον αγώνα του λαού και της νεολαίας για τα σύγχρονα δικαιώματα και τις ανάγκες τους, για να σταματήσει η εμπλοκή της περιοχής μας, συνολικά της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, να κλείσουν οι βάσεις. Ο φοιτητικός και εργατικός –λαϊκός ξεσηκωμός του Πολυτεχνείου αποδεικνύει ότι μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό βαδίζοντας στον δρόμο της ανατροπής.

Τα λουλούδια κατέθεσαν εκ μέρους του ΤΣ Ξάνθης της ΚΝΕ η Μαριαλένα Πριοβόλου και εκ μέρους της ΤΕ Ξάνθης του ΚΚΕ ο Ορέστης Λιώλης. Ακολούθησε ενός λεπτού σιγή και το Πένθιμο Εμβατήριο.

ΟΛΟΙ στην αντιιμπεριαλιστική συγκέντρωση των φοιτητικών συλλόγων, των εργατικών σωματείων και των μαζικών φορέων στις 5 μ.μ. στα ΠΡΟΚΑΤ.

Τ.Ε Ξάνθης του    ΚΚΕ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button