Ειδήσεις

4 tips για να επιλέξετε δώρο για το μωρό

Οι αγαπημένοι σας άνθρωποι πρόκειται να κάνουν το πρώτο τους μωράκι. Και ενώ δεν μπορείτε να συγκρατήσετε τη χαρά σας, ένας προβληματισμός τριβελίζει το μυαλό σας. Ποιο θα είναι το δώρο σας για το μωρό; Δεν θέλετε να απογοητεύσετε τους φίλους σας, αλλά δεν έχετε καταφέρει να βρείτε λύση στο συγκεκριμένο ερώτημα.

Ας δούμε αν μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

  1. Επιλέξτε κάτι κατάλληλο και για τα δύο φύλα

Σε περίπτωση που οι γονείς θέλουν να περιμένουν μέχρι τη γέννα για να μάθουν το φύλο του μωρού τους, η δική σας δουλειά γίνεται λίγο πιο περίπλοκη. Ωστόσο, δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεστε. Μπορείτε να επιλέξετε κάτι κατάλληλο και για τα δύο φύλα, σε ουδέτερα χρώματα. Τα απλά σχέδια στα παιχνίδια και στα λευκά είδη, είναι η καλύτερη λύση σε περίπτωση που δεν θέλετε να ρισκάρετε με κάτι πιο θεματικό. Και μιας και αναφερθήκαμε στα λευκά είδη…

  1. Επιλέξτε κάτι πρακτικό

Αν επιλέξετε ένα πρακτικό δώρο, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα διευκολύνετε σε πολύ μεγάλο βαθμό τους γονείς. Σύμφωνοι, μπορεί ένα πρακτικό δώρο να μην είναι τόσο εντυπωσιακό όσο κάτι άλλο, αλλά οι γονείς του μωρού θα σας ευγνωμονούν. Για παράδειγμα, ηπροίκα μωρού περιλαμβάνει σεντόνια, βρεφικές κουβέρτες, canopies, πετσέτες, παπλώματα κ.τ.λ. τα οποία είναι απολύτως απαραίτητα για το βρεφικό δωμάτιο. Μπορείτε να συμβάλετε, λοιπόν, στην προίκα μωρού ή να επιλέξετε ένα άλλο, εξίσου χρήσιμο δώρο.

  1. Μην προτιμήσετε μικρά ρούχα

Αντικειμενικά, τα μικρά ρούχα είναι πάρα πολύ γλυκά και είναι δύσκολο να συγκρατηθεί κανείς και να μην τα αγοράσει. Όμως, αυτό είναι ένα λάθος που θα ήταν καλό να αποφύγετε. Αρχικά, δεν γεννιούνται όλα τα μωρά με το ίδιο ακριβώς βάρος. Και εκτός του ότι ρισκάρετε να μην εφαρμόζει σωστά στο σώμα του το ρούχο που έχετε επιλέξει, σκεφτείτε ότι τα μωρά μεγαλώνουν γρήγορα. Οπότε, ακόμη και αν το ρούχο του κάνει, αυτό δεν θα συνεχίσει να ισχύει για πολύ. Συνεπώς, προτιμήστε ρούχα σε μεγαλύτερα μεγέθη τα οποία θα μπορεί να φορέσει μελλοντικά.

  1. Βασιστείτε στο στυλ των γονιών

Ας είμαστε ειλικρινείς. Το μωρό δεν θα μπορεί να καταλάβει τη διαφορά αν αγοράσετε κάτι με γεωμετρικά σχέδια ή κάτι με βούλες. Συνεπώς, είναι πιο σημαντικό να βασιστείτε στο στυλ των γονιών του οι οποίοι εντέλει θα επιλέξουν και πώς θα ντύσουν το μωρό, ποια θα είναι τα υφάσματα στην κούνια του κ.ο.κ. Αν δεν είστε σίγουροι σχετικά με το τι ακριβώς προτιμούν, είναι καλή ιδέα να τους ρωτήσετε, ώστε να ξέρετε ότι θα εκτιμήσουν το δώρο σας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button