Το τρίτο μάτι

*Την ικανοποίηση τους εκφράζουν δημότες της Ξάνθης για την πορεία των σημαντικών έργων του δήμου Ξάνθης. Η Ξάνθη αλλάζει…

*Την ικανοποίηση τους εκφράζουν δημότες της Ξάνθης για την πορεία των σημαντικών έργων του δήμου Ξάνθης.


Η Ξάνθη αλλάζει…


 



*Αγανακτισμένοι συμπολίτες μας περιμένουν από την τροχαία να επιβάλει πρόστιμα σε οδηγούς μοτοποδηλάτων για τους θορύβους των εξατμισεων των μηχανών τους.


Τους έχουν σπάσει τα νεύρα και δεν μπορουν να ησυχάσουν


 



*Γεμισε αφίσες η πόλη μας και κανείς δεν συγκινείται.


Επιτέλους οι υπεύθυνοι να φροντίσουν να καθαρίσουν την πόλη.


 



*Γιατί το επιμελητήριο και ο εμπορικός σύλλογος δεν έδειξαν αναλογη ευαισθησία, όπως έδειξαν με το εμπορικό κέντρο της Αθωνικής, για τα πολυκαταστηματα που εγιναν στην πόλη μας (Μασούτης, Μαρινόπουλος, Lidl κ.α)


 



*Πολύ όμορφο το κτίριο που έγινε για τη στέγαση των ΔΟΥ στη Μεσολογγίου αλλά μέχρι να στεγαστουν εκεί οι υπηρεσίες θα δατηρηθεί έτσι;;;


 



*Δεν είναι ευχαριστημένοι οι παράγοντες της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη από τη ζήτηση των καρτών διαρκείας.


Οι Κομοτηναίοι μας έχουν ξεπεράσει…


 



*Κάποιοι πολιτικοί και τοπικοί παράγοντες νομίζουν ότι οι εφημερίδες είναι “φιλανθρωπικά ιδρύματα” και είναι υποχρεωμένες να τους προβάλουν δωρεάν.


Δεν έχουν μάθει να βάζουν το χέρι στην τσέπη..και τους αρέσει η ΔΩΡΕΑΝ προβολή…


 



*Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ξάνθης, η Ομοσπονδία Επαγγελματιών-Βιοτεχνών-Εμπόρων Ν. Ξάνθης και ο Εμπορικός Σύλλογος Ξάνθης  σας προσκαλούν  την Τετάρτη 16 Ιουλίου 2008 και ώρα 20:30  στην αίθουσα Ξενία του ξενοδοχείου ΕΛΙΣΣΩ


σε ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ – ΣΥΖΗΤΗΣΗ με θέματα


1. ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ 22.000 Τ.Μ.  ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΕΡΑΣ Ν. ΞΑΝΘΗΣ


ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΞΑΝΘΗΣ


 



*Στον Εισαγγελέα Ξάνθης οδηγήθηκε χθες με τη διαδικασία του αυτοφώρου 41χρονος αλλοδαπός, με την κατηγορία του εμπρησμού από αμέλεια, για τη πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στα Άβδηρα.


Η πυρκαγιά (από την οποία κάηκαν μια προκατασκευασμένη κατοικία και δέκα στρέμματα με χόρτα) προκλήθηκε από σπινθήρες του κομπρεσέρ που χρησιμοποιούσε ο 41χρονος κατά την εκτέλεση οικοδομικών εργασιών.


Ο Εισαγγελέας όρισε τακτική δικάσιμο και άφησε ελεύθερο τον δράστη.


Σχετικά Άρθρα

Back to top button