Ειδικό βραβείο διοργανωτή απέσπασε η Περιφέρεια ΑΜ-Θ στην 22η Διεθνή Έκθεση Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνιών και Ψηφιακής Τεχνολογίας “INFOSYSTEM”

Το Ειδικό Βραβείο Διοργανωτή απέσπασε η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, στην πρώτη της συμμετοχή στην 22η Διεθνή Έκθεση Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνιών και Ψηφιακής Τεχνολογίας INFOSYSTEM.

Το Ειδικό Βραβείο Διοργανωτή απέσπασε  η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, στην πρώτη της συμμετοχή στην 22η Διεθνή Έκθεση Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνιών και Ψηφιακής Τεχνολογίας INFOSYSTEM.

 


 

Η έκθεση διοργανώθηκε στην Θεσσαλονίκη, 2 έως 5 Οκτωβρίου από την HELEXPO. Σκοπός της συμμετοχής στην έκθεση INFOSYSTEM ήταν η ενίσχυση των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ στους τομείς της επιχειρηματικότητας, πληροφορικής, τεχνολογίας και καινοτομίας.

 

 Σε ένα  άνετο, λειτουργικό διαμορφωμένο περίπτερο, η Περιφέρεια ΑΜ-Θ φιλοξένησε σημαντικό αριθμό επιχειρήσεων  δίνοντας τους την ευκαιρία,  να εκθέσουν χωρίς οικονομική επιβάρυνση, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους .  Στο περίπτερο της Περιφέρειας συμμετείχαν οι εταιρίες: Vertitech Νικόλαος Νίκου κ Σια  – Diaktinismos  Κυριακάκης – INFONORTH Παπαγεργίου-Παντούδη και ΣΙΑ Ε.Ε.- INTEC ΕΠΕ Δοξάκης – ΠΡΙΣΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΕΒΒΕ Χρήστος  Γιοργαμλής.  

 

 Η φετινή INFOSYSTEM η οποία είχε κυρίαρχα εμπορικό και επαγγελματικό χαρακτήρα, συγκέντρωσε 350 εκθέτες από 20 χώρες, ενώ κατά την διάρκειά της πραγματοποιήθηκαν εκατοντάδες επαγγελματικές συναντήσεις μεταξύ εκθετών και εμπορικών επισκεπτών. 

 

Το βραβείο απένειμαν στον εκπρόσωπο της Περιφέρειας ο Διευθύνων Σύμβουλος της HELEXPO κ. Θέμης Καρσιώτης και ο Υπεύθυνος της INFOSYSTEM κ. Γιάννης Χατζηαναστασίου, οι οποίοι και διακρίνονται στη φωτογραφία. 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button