Αγώνας Σπόρ

Γενέθλια και ικανοποίηση

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του συλλόγου από την παρουσία της ομάδας στο τελευταίο φιλικό που πραγματοποιήθηκε με την Αλιστράτη. Όπως αναφέρθηκε και παλαιότερα, το αποτέλεσμα (2-0) είναι το τελευταίο που εξετάζει το τεχνικό επιτελείο, αλλά προφανής στόχος είναι η ομάδα να μπει σε διαδικασία παιχνιδιών ώστε ο ένας να μάθει το παιχνίδι του άλλου. Χωρίς να ξεχνάμε βέβαια την υπερβολική ζέστη που βέβαια δημιουργεί πρόβλημα και στους δυο αντιπάλους.

Το σημερινό φιλικό με τον Άρη Πετεινού έχει αναβληθεί. Επόμενο φιλικό την ερχόμενη Κυριακή με τον Ατρόμητο Χρύσας εκτός έδρας το οποίο θα αποτελέσει και μια πρόβα – τζενεράλε για το ματς κυπέλλου που θα ακολουθήσει για την πρώτη φάση του θεσμού.

Κλήρωση που πραγματοποιήθηκε χτες στα γραφεία της ΕΠΣ και αντίπαλος της ομάδας θα είναι ο Φίλιππος Δροσερού σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες. Μιας και ο λόγος για την κλήρωση, ο σύλλογος εκπροσωπήθηκε από τον αντιπρόεδρο Αλέξανδρο Γιαλάογλου, τον ταμία του συλλόγου Παύλο Δάγκα και τον γενικό αρχηγό της Παναγιώτη Καμαράκη.

Από εκεί και πέρα σε αναμονή των αποτελεσμάτων της μαγνητικής του Κώστα Μπουρλόγλου βρίσκονται στην ομάδα αν και υπάρχει διάχυτη ελπίδα πώς έχει γλιτώσει τα χειρότερα. Πάνω από όλα σε αυτήν την φάση άλλωστε τίθεται η υγεία του αθλητή, φάνηκε να του γυρίζει το γόνατο σε μια ανύποπτη φάση του παιχνιδιού με την Αλιστράτη αλλά η εξέλιξη της κατάστασης μάλλον είναι καλύτερη από ότι εκείνη την στιγμή φάνηκε.

Όχι τίποτα άλλο, αλλά ο Μπουρλόγλου εκείνη την ημέρα είχε τα γενέθλια του και οι συμπαίκτες του φρόντισαν να του κάνουν έκπληξη με μια τούρτα πριν την έναρξη του παιχνιδιού.

Γενέθλια που ακολούθησαν τις επόμενες ημέρες και για τους Αντώνη Χαριτίδη ( μπαίνει σιγά σιγά στο πρόγραμμα της ομάδας ) και τον Βασίλη Λαζαρίδη (φώτο επάνω) τα οποία εορτάστηκαν δεόντως.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button