Εκλογές

Ποιος είναι ο Δημήτρης Σαλτούρος

Γεννήθηκα το 1972 . Μεγάλωσα στην Ξάνθη και αφού τελείωσα τις νομικές σπουδές μου στην Αγγλία (LLB Bachelor of Law Degree, University of Durham, UK) όπου απέκτησα επίσης Μεταπτυχιακό Δίπλωμα (LLM Master in Laws in International Banking and Finance, University of London, Queen Mary College, UK.) εργάστηκα σε επιφανή δικηγορικά γραφεία στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, πριν επιστρέψω τελικώς στην Ξάνθη.

Το 2010 εξελέγην περιφερειακός σύμβουλος της πλειοψηφίας στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με το συνδυασμό Κοινωνική Συμμαχία, λαμβάνοντας την πρώτη θέση σε ψήφους στην Ξάνθη μεταξύ των συνυποψηφίων μου.

Το 2012 εξελέγην βουλευτής Ξάνθης με το ΠΑΣΟΚ. Κατά την κοινοβουλευτική αυτή περίοδο, διετέλεσα μεταξύ άλλων Μέλος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, Μέλος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΝΑΤΟ, Αντιπρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων του Ελληνικού Κοινοβουλίου, Μέλος της Επιτροπής Εξοπλιστικών Προγραμμάτων και Συμβάσεων, της Διαρκούς επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων, της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, της Ειδικής Διαρκούς Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής κ.α.

Σήμερα κατέρχομαι υποψήφιος βουλευτής στο νομό Ξάνθης με τη Νέα Δημοκρατία, αφού ήδη από το 2016 έχω δηλώσει ανοιχτά τη στήριξή μου στον Κυριάκο Μητσοτάκη και το πρόγραμμά του.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button