ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

Ο Κολυμβητικός Όμιλος Ξάνθης, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει στο φίλαθλο κοινό του νομού μας, πως μετά από πολύμηνες συντονισμένες ενέργειες του συλλόγου και του προέδρου αθλητικού οργανισμού του δήμου Ξάνθης, κ, Παπαδόπουλου Νίκου, αποφασίστηκε η διεξαγωγή επίσημων κολυμβητικών αγώνων στην πόλη μας.

  Ο Κολυμβητικός Όμιλος Ξάνθης, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει στο φίλαθλο κοινό του νομού μας, πως μετά από πολύμηνες συντονισμένες ενέργειες του συλλόγου και του προέδρου αθλητικού οργανισμού του δήμου Ξάνθης, κ, Παπαδόπουλου Νίκου, αποφασίστηκε η  διεξαγωγή  επίσημων κολυμβητικών αγώνων στην πόλη μας.


   Πρόκειται για επίσημη ημερίδα κατάταξης προαγωνιστικών κατηγοριών, που οργανώνει η Περιφερειακή Επιτροπή Κολύμβησης Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης με υπό την υποστήριξη του Δήμου Ξάνθης και του Κ.Ο.Ξ, και που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ξάνθης το Σάββατο 24 Ιανουαρίου. Για τον λόγω αυτό βρέθηκε στην πόλη μας πριν από λίγες ημέρες ο πρόεδρος της περιφερειακής επιτροπής κολύμβησης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, κ. Βλάμμης Καριοφύλλης. 


   Μετά την επίσκεψή του στα γραφεία του συλλόγου, όπου ξεναγήθηκε στο ανακαινισμένο κολυμβητήριο της πόλης μας, και συζήτησε τις λεπτομέρειες των αγώνων με μέλη της διοίκησης του Κ.Ο.Ξ ο κ. Βλάμμης είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του αθλητικού οργανισμού κ. Παπαδόπουλο Νίκο. Οι δύο άντρες αντάλλαξαν απόψεις για την καλύτερη διεξαγωγή των αγώνων καθώς επίσης και για τα κολυμβητικά δρώμενα των ημερών. Ο κ. Παπαδόπουλος δέχτηκε με ικανοποίηση τα εύσημα του εκπροσώπου της Κ.Ο.Ε για την άριστη κατάσταση του κολυμβητηρίου που αποτελεί κόσμημα για την πόλη μας. Είναι γνωστή άλλωστε η ευαισθησία του κ. Παπαδόπουλου για την κολύμβηση, καθώς επίσης και η έμπρακτη συμπαράστασή του προς τους συλλόγους , όποτε αυτό κριθεί αναγκαίο.


    Πρόκειται για ένα κορυφαίο αθλητικό γεγονός, μιας και την πόλη μας θα επισκεφτούν αποστολές ομάδων από όλη την περιφέρεια Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης. Ο Κ.Ο.Ξάνθης έχοντας την συμπαράσταση όλων των μελλών του και του Δήμου Ξάνθης, είναι πανέτοιμος να προσφέρει την στήριξή του στην Κ.Ο.Ε για την άριστη διεξαγωγή των αγώνων και ευελπιστεί στο μέλλον , να γίνουν θεσμός οι επίσημοι κολυμβητικοί αγώνες στην πόλη μας. 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button