Ειδήσεις

ΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ
Γράφει ο Νίκος Φωτιάδης

Μετά τη νίκη στις Εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019 που πέτυχε η Νέα Δημοκρατία με Πρόεδρο τον Κυριάκο Μητσοτάκη (οι Πρόεδροι στα κόμματα, πλην του ΚΚΕ, αλλάζουν στην Ελλάδα σαν τα πουκάμισα), το πολιτικό τοπίο άλλαξε. Γυρίσαμε σελίδα, ο Αλέξης Τσίπρας και η παρέα του μπήκαν στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας, έχουμε νέες εξαγγελίες απο τη Ν.Δ. για «καλλύτερες μέρες» (ανάπτυξη, προσέλκυση επενδύσεων, μειώσεις φόρων, βελτίωση της υγείας, δημιουργία κλίματος ασφαλείας και πολλά άλλα…).

Τί συνέβη όμως και μετά απο πέντε (5) χρόνια από τότε που οι… «αριστεροί» του ΣΥΡΙΖΑ εξαπάτησαν τον Ελληνικό Λαό και ανέλαβαν την εξουσία κατέστρεψαν την ήδη κατεστραμμένη Πατρίδα μας? Με άλλα λόγια τί ακριβώς πληρώνει σήμερα ο Τσίπρας και η παρέα του (όλοι αναρωτιούνται πού βρέθηκαν αυτά τα φρούτα, όπως Φίλης, Φλαμπουράκης, Δρίτσας, Τασία, Γεροβασίλη, Πολάκης κτλ). Γιατί μάλλον δεν το έχουν καταλάβει και διακηρύττουν ότι εξακολουθούν να είναι ισχυροί και γρήγορα θα επανέλθουν τα πράγματα? Πιστεύω ότι το σπουδαιότερο είναι η οργή του Έλληνα φορολογούμενου που τους πίστεψε και περίμενε απ’αυτούς, που δήθεν είχαν το «ηθικό πλεονέκτημα» να βελτιώσουν τις συνθήκες ζωής του.

Όμως δυστυχώς εκτός από την ασχετοσύνη των Υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ, την «προδοτική» κατά πολλούς Συμφωνία των Πρεσπών και την δουλοπρέπεια προς του Ευρωπαίους Εταίρους, ήλθε και η καταστροφή στο Μάτι που αποδείχθηκε ότι οι άνθρωποι του 3%, οι οποίοι με ψεύτικες υποσχέσεις υπέκλεψαν την ψήφο του Ελληνικού λαού, κάθισαν στον σβέρκο του για 5 χρόνια. Σήμερα η νέα κυβέρνηση έχει να αντιμετωπίσει πολλά και σοβαρά προβλήματα, με τα οποία ή δεν ασχολήθηκαν οι ψευτομπολσεβίκοι του ΣΥΡΙΖΑ ή τα έκαναν μούσκεμα (για να μη γράψω άλλη λέξη).
– Ασφαλιστικό
– Φορολογία
– Ποινικός Κώδικας
– Απλή αναλογική
– 120 δόσεις
– ΔΕΗ
– Τροποποιήσεις Συντάγματος
– Μάτι
– Νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν»
– ΚΕΕΛΠΑΟ
– Novartis
– Siemens
– Δάνεια ΜΜΕ
– Θαλασσοδάνεια Κομμάτων
– Σκάνδαλο C4i
– Άβατο Εξαρχείων
– Πανεπιστημιακό Άσυλο
– Εξοπλισμός και Επάνδρωση Αστυνομίας, Πυροσβεστικής και Λιμενικού είναι μερικά απο τα προβλήματα που ζητούν λύση ΣΗΜΕΡΑ.

Δεν αναφέρομαι βέβαια στα Εθνικά θέματα (Θράκη, Κύπρος, Τουρκία, Αλβανία) γιατί αυτά κατά την Στρατιωτική έκφραση είναι «Άκρως Απόρρητα Ειδικού Χειρισμού». Ο Θεός να βάλει το χέρι του.

Νικόλαος Φωτιάδης
Έλληνας αγρίως φορολογούμενος

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button