Προπόνηση με Μάρα

 

Κανονικό πρόγραμμα για την SKODA ΞΑΝΘΗ την Πέμπτη

Ολοκληρώθηκαν τα εργομετρικά τεστ με τα αποτελέσματα να ικανοποιούν τους ανθρώπους της SKODA ΞΑΝΘΗ μιας και ήταν αυτά που περίμεναν χωρίς να υπάρξουν εκπλήξεις. Από το απόγευμα της Πέμπτης η ξανθιώτικη ομάδα επέστρεψε σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

 

Κανονικό πρόγραμμα για την SKODA ΞΑΝΘΗ την Πέμπτη

Ολοκληρώθηκαν τα εργομετρικά τεστ με τα αποτελέσματα να ικανοποιούν τους ανθρώπους της SKODA ΞΑΝΘΗ μιας και ήταν αυτά που περίμεναν χωρίς να υπάρξουν εκπλήξεις. Από το απόγευμα της Πέμπτης η ξανθιώτικη ομάδα επέστρεψε σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετά τις ασκήσεις προθέρμανσης δούλεψε πάνω σε συγκεκριμένους τομείς με μπάλα στρέφοντας παράλληλα την προσοχή των παικτών στο επόμενο παιχνίδι, αυτό με την ΑΕΚ στα Πηγάδια στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Από εκεί και πέρα ο Εμίλ Ντίκα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα όπως και ο Κώστας Φλίσκας, ενώ Μάνταλος και Λοντίγκιν είναι ενσωματωμένοι στις υποχρεώσεις της Εθνικής Ελπίδων, στην Κύπρο. Η προπόνηση της Πέμπτης είχε κι ένα νέο πρόσωπο για την SKODA ΞΑΝΘΗ, τον Μπογκντάν Μάρα.

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα μίλησεγια τις πρώτες του στιγμές στην Ξάνθη και το νέο σταθμό της καριέρας του:

«Χαίρομαι που ήρθα σε έναν οργανωμένο σύλλογο με φιλοδοξίες, όπως είναι η SKODA ΞΑΝΘΗ. Θα βοηθήσω κι εγώ από την πλευρά μου να πετύχουμε τους στόχους μας. Είμαι γνώστης του ελληνικού πρωταθλήματος και στη νέα μου ομάδα υπάρχουν άνθρωποι με τους οποίους έχω συνεργαστεί και στο παρελθόν (Μαρίνος Ουζουνίδης, Εμίλ Ντίκα, Ρικάρντο Ντάνι, Εντιμάρ), γεγονός που θα με βοηθήσει.»

 

 

 

  

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button