Ειδήσεις

Οι Οργανώσεις του ΚΚΕ στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη

Οι Οργανώσεις του ΚΚΕ στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη προγραμματίζουν πολιτική δραστηριότητα για τη διάδοση του Καλέσματος της ΚΕ για αγωνιστική συμπόρευση με το ΚΚΕ και συγκεκριμένα:

Τη Δευτέρα 8/11/2021

  • Η Τομεακή Επιτροπή Έβρου περιοδείες στο Κέντρο Υγείας Ορεστιάδας και στη Βύσσα με επικεφαλής τον Ζαλουφλή Κώστα, μέλος της ΤΕ Έβρου του ΚΚΕ, στο Κέντρο Υγείας Σουφλίου με επικεφαλής τον Γιαννούδη Δημήτρη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής ΑΜΘ. Επίσης περιοδείες στη Λαϊκή Αγορά των Φερών και στα χωριά του ορεινού όγκου Σουφλίου με επικεφαλής τον Κουγιουμτζή Χρήστο, στέλεχος του ΚΚΕ.
  • Η Τομεακή Επιτροπή Δράμας στις 12.30 μμ συνάντηση με τα σωματεία του Νοσοκομείου Δράμας με επικεφαλής τον Πυργελή Γιώργο, μέλος του Γραφείου Περιοχής ΑΜΘ.
  • Η Τομεακή Επιτροπή Ξάνθης περιοδεία στο ΤΟΜΥ Ξάνθης στις 12μμ  με επικεφαλής τον Λιώλη Ορέστη, μέλος του Γραφείου Περιοχής ΑΜΘ.
  • Η Τομεακή Επιτροπή Καβάλας στις 11 πμ περιοδεία στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας και συνάντηση με το Διοικητή και το σωματείο των εργαζομένων με επικεφαλής το Γραμματέα της ΤΕ, Κώστα Κουκούλα. Στη 1μμ, περιοδεία στο Κέντρο Υγείας Καβάλας.
  • Η Τομεακή Επιτροπή Θάσου περιοδεία της ΚΟΒ Βόρειας Θάσου στο Κέντρο Υγείας και τη Λαϊκή Αγορά στον Πρίνο.

 

Την Τρίτη 9/11/2021

 

  • Η Τομεακή Επιτροπή Δράμας στις 9.30 πμ περιοδεία στο Κέντρο Υγείας Παρανεστίου με επικεφαλής το Δελή Γιάννη, βουλευτής του ΚΚΕ
  • Η Τομεακή Επιτροπή Έβρου Περιοδεία στις 12.30 μμ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και συνάντηση με το Διοικητή και το Σωματείο Εργαζομένων με επικεφαλής το Γιάννη Δελή , βουλευτή του ΚΚΕ.Θα ακολουθήσει συνάντηση στις 5 μ.μ. στο δημαρχείο Σουφλίου με το Δήμαρχο Σουφλίου, στις 6 μ.μ. συνάντηση με το Δήμαρχο Ορεστιάδας και στη συνέχεια με μέλη του ΔΣ της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Έβρου “Η ΕΝΟΤΗΤΑ”. Επίσης περιοδεία με θέμα τις εξελίξεις στους αυτοαπασχολούμενους και εξορμήσεις στην ανατολική πλευρά της Αλεξανδρούπολης από την ΚΟΒ Ανατολικών συνοικιών με επικεφαλής τη Σίσκου Άννα Μαρία, μέλος της ΤΕ Έβρου. Κλιμάκια της ΤΕ Έβρου θα περιοδεύσουν επίσης στα χωριά Τυχερό και Προβατώνα με επικεφαλής τον Κουγιουμτζή Χρήστο, στέλεχος του ΚΚΕ και στους Μεταξάδες με επικεφαλής τον Γκατζίδη Σταμάτη, στέλεχος του ΚΚΕ.
  • H Τομεακή Επιτροπή Έβρου περιοδεία με θέμα τον νικηφόρο αγώνα των απεργών στην COSCO, στους εργαζόμενους στο λιμάνι με επικεφαλής τον Κυλίμο Αργύρη, μέλος της ΕΟΕ της ΤΕ Έβρου.
  • Η Τομεακή Επιτροπή Ροδόπηςστις 10πμ περιοδεία της ΚΟΒ Ανατολικής Ροδόπης στη Λαϊκή Αγορά της Φυλλύρας του Δήμου Αρριανών, με επικεφαλής τον Τάσο Χαρτομαντζίδη, μέλος της ΤΕ Ροδόπης.
  • Η Τομεακή Επιτροπή Καβάλας στις 9.30πμ περιοδεία στο Κέντρο Υγείας Χρυσούπολης και στη Λαϊκή Αγορά με επικεφαλής το Σάκη Βαρδαλή, μέλος του Γραφείου Περιοχής ΑΜ-Θ.

Την Τετάρτη10/11/2021

 Η Τομεακή Επιτροπή Έβρου σύσκεψη με το Κάλεσμα της ΚΕ του ΚΚΕ στις 20:00 με θέμα τις εξελίξεις στα εργασιακά, με ομιλήτρια την Σίσκου Άννα Μαρία, μέλος της ΤΕ Έβρου. Επίσης περιοδεία στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου και συνάντηση με το Διοικητή και το σωματείο εργαζομένων με επικεφαλής τον Ζαλουφλή Κώστα, μέλος της ΤΕ Έβρου. Περιοδεία στο ΤΟΜΥ στην Αλεξανδρούπολη και στο Κέντρο Υγείας Αλεξανδρούπολης.

  • Η Τομεακή Επιτροπή Ροδόπης στις 18:30 περιοδεία της ΚΟΒ Βορειοδυτικών Συνοικιών στο Εμπορικό Κέντρο Cosmopolis με επικεφαλής την Αμαλία Κασαπαντωνίου, μέλος της Επιτροπής Περιοχής ΑΜ-Θ.

 

Την Πέμπτη 11/11/2021

  • Η Τομεακή Επιτροπή Έβρου περιοδεία στο εργοστάσιο του Υφαντή με επικεφαλής τον Κυλίμο Αργύρη, μέλος της ΕΟΕ της ΤΕ Έβρου.
  • ΗΤομεακή Επιτροπή Ξάνθης περιοδεία στο Πολυτεχνείο με επικεφαλής τον Λιώλη Ορέστη, μέλος του Γραφείου Περιοχής ΑΜ-Θ.
  • Η Τομεακή Επιτροπή Ροδόπης στις 11πμ περιοδεία από την ΚΟΒ Κέντρου και Νοτίων Συνοικιών στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση με επικεφαλής τον Γιάννη Κυριακίδη, μέλος της ΤΕ Ροδόπης.

Την Παρασκευή 12/11/2021

 ΗΤομεακή Επιτροπή Έβρου σύσκεψη με το Κάλεσμα της ΚΕ του ΚΚΕ στις 19:00 με ομιλητή  τον Μιχαηλίδη Σιδέρη, Γραμματέα της ΤΕ Έβρου. Περιοδεία στο Κέντρο της πόλης, από την ΚΟΒ Κέντρου με επικεφαλής τον Κυλίμο Αργύρη, μέλος της ΕΟΕ της ΤΕ Έβρου.Περιοδεία στη Λαϊκή Αγορά στο χωριό Δίκαια με επικεφαλής τον Ζαλουφλή Κώστα, μέλος της ΤΕ Έβρου.

  • Η Τομεακή Επιτροπή Ροδόπης στις 11πμ περιοδεία από την ΚΟΒ Δυτικής Ροδόπης στη Λαϊκή Αγορά και στην κεντρική αγορά του Ιάσμου με επικεφαλής τον Σπύρο Ραυτόπουλο, μέλος της ΤΕ Ροδόπης.
  • Η Τομεακή Επιτροπή Καβάλας στις 9 πμ περιοδεία στο Κέντρο Υγείας Ελευθερούπολης και στη Λαϊκή Αγορά με επικεφαλής το Βασίλη Καταπόδη, μέλος του Γραφείου Περιοχής ΑΜ-Θ. Στις 12μμ περιοδεία στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Παραλίας Οφρυνίου.

 Το Σάββατο 13/11/2021

 Η Τομεακή Επιτροπή Ροδόπης σύσκεψη στα γραφεία του Κόμματος με θέμα το Κάλεσμα της ΚΕ του ΚΚΕ και τις εξελίξεις στην Εκπαίδευση με ομιλητή το Νίκο Χουλιάρα.Περιοδεία στις 20:00στα καφενεία της Φιλιππουπόλεως στην Κομοτηνή με επικεφαλής το Νίκο Βαργεμίδη, μέλος του Γραφείου Περιοχής ΑΜ-Θ.

  • Η Τομεακή Επιτροπή Δράμας σύσκεψη της ΚΟΒΔοξάτου στο κοινοτικό κατάστημα στη Φτελιά με ομιλήτρια την Μάλλη Μαρία, μέλος της ΕΠ ΑΜ-Θ και Γραμματέα της ΤΕ Δράμας.

 Την Κυριακή 14/11/2021

 Η Τομεακή Επιτροπή Έβρου του ΚΚΕ και το Τομεακό Συμβούλιο Έβρου της ΚΝΕ διοργανώνουν εκδήλωση για τα 48 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου και το αντιιμπεριαλιστικό μήνυμα της, στις 19:00 στην αίθουσατου Εμπορικού Επιμελητηρίου.

  • Η Τομεακή Επιτροπή Ροδόπης του ΚΚΕ και το Τομεακό Συμβούλιο Ροδόπης της ΚΝΕ διοργανώνουν εκδήλωση για την επέτειο  του Πολυτεχνείου και τις σύγχρονες διεθνείς εξελίξεις με ομιλητή τον Βαγγέλη Ευαγγελόπουλο, μέλος του Γραφείου Περιοχής ΑΜ-Θ και Γραμματέα της ΤΕ Ροδόπης.
  • Η Τομεακή Επιτροπή Καβάλας σύσκεψη στις 6μμ στο καφέ chocolate με ομιλητή τον Κώστα Κουκούλα, μέλος του Γραφείου Περιοχής ΑΜ-Θ και Γραμματέα της ΤΕ Καβάλας.

 

 

7/11/2021

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ

 

 

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button