Αγώνας Σπόρ

Ημέρα πρώτης ! Ημέρα επιστροφής !

Στις 19:00 σήμερα στο γήπεδο “ΑΟΞ” μια μεγάλη ημέρα για το ποδόσφαιρο του Νομού μας. Ο ΑΟΞ επιστρέφει σε αγωνιστική δράση και ξεκινάει την προετοιμασία του για την μεγάλη επιστροφή. Ένα ταξίδι μακρύ που θα εμπεριέχει υπομονή αλλά και επιμονή στις προσπάθειες όλων.

Παρόντες στην σημερινή ημέρα στον αγωνιστικό τομέα ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου Νίκος Κεχαγιάς.

Γενικός αρχηγός ο Παναγιώτης Καμαράκης, συνδετικός κρίκος διοίκησης – αγωνιστικού τμήματος.

Το παρών θα δώσει και ο άμεσος συνεργάτης του Παναγιώτη Καμαράκη, Δημήτρης Βούλκος με έναν ευρύτερο ρόλο στο οικοδόμημα.

Από κοντά και ο Μπάμπης Κορωνίδης ως γενικός αρχηγός των τμημάτων υποδομής.

Προπονητής ο Χρήστος Μαλαδένης, αναλαμβάνει το δύσκολο κομμάτι του να φτιάξει μια ομάδα από το μηδέν, είμαστε όλοι δίπλα του σε αυτό.

Βοηθός προπονητή ο Ανέστης Αλεξούδης μετά την πετυχημένη παρουσία του στις Βασίλισσες της Θράκης, προπονητής τερματοφυλάκων ο Νίκος Καλαϊτζής.

Στο ποδοσφαιρικό τμήμα έως τώρα έχουν ενταχθεί 19 αθλητές , έρχονται και άλλοι στην πορεία , όχι για να γεμίσουν το ρόστερ, αλλά για να είναι ανταγωνιστές. Το έμψυχο δυναμικό δημιουργείται με στόχο διετίας άλλωστε, θα δείτε έναν χαμηλό μέσο όρο ηλικίας (22 έως τώρα, σε παρένθεση οι ηλικίες τους).

Τερματοφύλακας αποκτήθηκε ο Παναγιώτης Αραμπατζής (23) .

Στα στόπερ οι Βασίλης Παπάς (15), Αθανάσιος Μοσχίδης (16), Κατσαούνης Θεόδωρος (16, από την Κομοτηνή) και Βαγγέλης Καρακάσης (26).

Στα μπακ οι Αδάμ Ανηπαρόπουλος δεξιά (17) και αριστερά ο Απόστολος Κιαχίδης (29).

Στα χαφ ο Χρήστος Κρυστάλλης (17), Γιώργος Φλώρος (30), Πολυχρόνης Μοσχόπουλος (18), Βαγγέλης Μαλαδένης (24) και Τάσος Καρακάσης (27).

Επιτελικοί και εξτρέμ οι Χαριτίδης Αντώνης (30), Γιάννης Αποστολίδης (15), Ραφαήλ Μαλαδένης (17), Μιχάλης Μαλαδένης (25) και Χρήστος Σπυριδωνίδης (22).

Στην επίθεση οι Βασίλης Λαζαρίδης (27) και ο Κώστας Μπουρλόγλου (38).

Παρόντες στην πρώτη προπόνηση σύσσωμο το Δ.Σ και φυσικά…οι φίλαθλοι της ομάδας μας. Απόλυτοι συντονιστές του μέλλοντος , για τα καλύτερα που θα έρθουν.

Πριν την έναρξη της προπόνησης θα πραγματοποιηθεί αγιασμός.

ΠΑΜΕ ΑΟΞ ! ΠΑΜΕ ΞΑΝΘΗ ! ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ !

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button