Αγώνας Σπόρ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

Σε δύο γκρουπ γυμνάστηκαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας την Δευτέρα το πρωί. Στις ασκήσεις που έγιναν στα γήπεδα του προπονητηρίου όσοι αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του νικηφόρου αγώνα με τον Ατρόμητο ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης ενώ οι υπόλοιποι ασκήσεις τακτικής.

Xanthi FC προετοιμάζεται πλέον για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής της 5ης φάσης του κυπέλλου και τον επαναληπτικό της ήττας με 2-1 στο γήπεδο Φιλιππούπολης. Στην αναμέτρηση της Τετάρτης (17:15, Xanthi FC Arena) διαιτητής ορίστηκε να είναι ο Ιωάννης Παπαδόπουλος (Πάτρας – Νατσιόπουλος) με 4ο διαιτητή τον Άγγελο Αγγελάκη της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Το μεγαλύτερο ποσοστό της προτίμησης των φιλάθλων που πήραν μέρος στην ψηφοφορία μας στο instagram, συγκέντρωσε ο Εντουάρντο Τεσέιρα. Ο μεσοεπιθετικός της ομάδας μας σημείωσε το γκολ της νίκης στην 12η αγωνιστική με τον Ατρόμητο και επικράτησε επί των Στάρτζεον και Κοβάσεβιτς που ήταν οι άλλοι δύο συνδιεκδικητές του βραβείου MVP της Xanthi FC. Η τελική τριάδα επιλέγεται από τους δημοσιογράφους μετά το τέλος κάθε εντός έδρας αγώνα. Ο Εντουάρντο για δεύτερη φορά φέτος κερδίζει το συγκεκριμένο βραβείο μετά απ’ αυτό της 3ης αγωνιστικής κι αυτή τη φορά θα το παραλάβει από την Ακαδημία του Ορφέα Ξάνθης στο γήπεδο του Α.Ο.Ξ. την Τρίτη 3/12 και ώρα 14:30.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button