Ειδήσεις

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΙΠΙΔΗΣ:Ο ξανθιώτης τραγουδιστής με νέο τραγούδι σε στίχους ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΡΙΟΥ και μουσική ΧΑΡΗ ΒΑΡΘΑΚΟΥΡΗ

Με τίτλο “Μα έλα που ακόμα σ’ αγαπώ”, σε στίχους του μεγάλου ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΡΙΟΥ και μουσική του ταλαντούχου ΧΑΡΗ ΒΑΡΘΑΚΟΥΡΗ, ο Γιώργος Καριπίδης ετοιμάζεται για τη δική του μεγάλη στιγμή.

Ο πολλά υποσχόμενος τραγουδιστής με καταγωγή από την Ξάνθη, νιώθει ευλογημένος για αυτή τη μουσική συνεργασία που το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μαγέψει το κοινό.

Μια ερωτική μπαλάντα που ο Γιώργος ερμηνεύει με το δικό του ξεχωριστό τρόπο και αναμένεται να μας εντυπωσιάσει.

 

Το κομμάτι θα κυκλοφορήσει στα τέλη Νοεμβρίου ενώ ήδη έχουν πραγματοποιηθεί τόσο η φωτογράφιση για το τραγούδι, με την υπογραφή του Τόνυ Μαργαρίτη, όσο και τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ που έλαβαν χώρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, σε σκηνοθεσία του Θοδωρή Νικολάου. Στο βίντεο κλιπ συμμετέχει και η Αντιγόνη Σιόλου.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Γιώργος Καριπίδης ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει μερικές συναυλίες, ενώ του έχει γίνει και πρόταση για να εμφανίζεται σε μεγάλο νυχτερινό μαγαζί των Αθηνών.

Κι αυτή είναι μόνο η αρχή!

 

Λίγα λόγια για τον Γιώργο Καριπίδη

Ο ξανθιώτης τραγουδιστής παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της Ελληνικής μουσικής σκηνής όπως Γιώτα Νέγκα, Πέτρος Ιακωβίδης,Βασίλης Δήμας, Άντζελα Δημητρίου, Πίτσα Παπαδοπούλου, Βαλάντης, Ελένη Χατζίδου κ.α.

Μάλιστα, μια σημαντική στιγμή της καριέρας του ήταν η συναυλία του με την Γιώτα Νέγκα που συγκέντρωσε πάνω από 3.000 θεατές.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button