Ειδήσεις

Δημαρχόπουλος: Κάηκαν και τα δυο τραινάκια του Δήμου Ξάνθης;;;

Κύριε Δήμαρχε,
ενημερωθήκαμε όλοι, από τον περιφερειακό τηλεοπτικό σταθμό NEXT TV,  ότι σήμερα το πρωί (σε εργάσιμες ώρες), κάηκαν ολοσχερώς και τα δυο τουριστικά τραινάκια του Δήμου Ξάνθης που ήταν σταθμευμένα σε αύλειο χώρο δημοτικού ακινήτου που  στεγάζονται υπηρεσίες του Δήμου, απέναντι από το Κλειστό Γυμναστήριο «Φίλιππος Αμοιρίδης».

Το ένα από τα τρενάκια είχε αγοραστεί με χρήματα του Δήμου Ξάνθης και το δεύτερο περιήλθε στην κατοχή του Δήμου μας από τον πρώην Δήμο Σταυρούπολης,  μετά την συνένωσή του με το Δήμο Ξάνθης.

«Την πυρκαγιά, αρχικά εντόπισαν πολίτες βλέποντας τον καπνό και σε πολύ σύντομο χρόνο κατέφτασαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας.»

Προκειμένου να ενημερωθούν επίσημα όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, αλλά πρωτίστως οι Συμπολίτες μας, οφείλετε άμεσα να μας απαντήσετε, τα εξής:

1. Πότε τέθηκαν σε λειτουργία για τελευταία φορά, τα δυο τουριστικά τρενάκια ;

2. Πότε τελευταία φορά, ο Δήμος προέβη στη συντήρησή τους, τι αφορούσε αυτή και ποιoν ορίσατε για αυτήν ;

3. Σε ποια υπηρεσία ήταν «χρεωμένα» ; Με ποια απόφαση ; Αληθεύει η πληροφορία ότι ήταν «χρεωμένα» απευθείας στο Δήμαρχο ;

  1. Πόσα χρήματα μας κόστισαν ; Ποια ήταν η αξία αγοράς των, πόσο χρήματα στοίχισαν το κάθε ένα από αυτά ;
  2. Ήταν ασφαλισμένα, σε ποια ασφαλιστική εταιρία και τι περιελάμβανε η ασφάλισή των ;6. Τι γνωρίζετε για τα αίτια του εμπρησμού και τι προτίθεστε να πράξετε περαιτέρω, για την εξασφάλιση της δημόσιας περιουσίας που ανήκει στο Δήμο μας ;

Για την Δημοτική Παράταξη

       «ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ»

Ο Επικεφαλής

Χαράλαμπος Αθ. Δημαρχόπουλος

π. Δήμαρχος Ξάνθης

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button