Ειδήσεις

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου και ώρα 15:00 στο Xanthi FC Arena, ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ θα υποδεχθεί τον Ιωνικό στα πλαίσια της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί σύμφωνα με τo υγειονομικό πρωτόκολλο, ενώ η τιμή των μεμονωμένων εισιτηρίων είναι στα 10 Ε και αφορούν μόνο τη Θύρα Γ1. Για τα παιδιά έως 12 ετών, η είσοδος είναι δωρεάν.

Για τους κατόχους διαρκείας ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ είναι η απόδειξη της αγοράς του εισιτηρίου, ενώ για τους δικαιούχους των δωρεάν εισιτηρίων θα υπάρχει λίστα στις εισόδους των αντίστοιχων Θυρών. Για τα δωρεάν εισιτήρια των χορηγών μας, θα υπάρχει η σχετική λίστα στην Θύρα Β1.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει από την Δευτέρα 25 Οκτωβρίου και ώρες 11-17:00 στα γραφεία της ομάδας στα Πηγάδια ή μέσω internet (viva.gr).

Πριν από την είσοδο στο γήπεδο θα πραγματοποιηθεί έλεγχος ταυτοτήτων, πιστοποιητικών εμβολιασμού ή πιστοποιητικών όσων έχουν νοσήσει το τελευταίο εξάμηνο. Απαραίτητη είναι η χρήση της μάσκας καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής των φιλάθλων στο γήπεδο.

Από 6 έως 12 ετών αναγκαία είναι η προσκόμιση αρνητικού self test που θα πιστοποιούνται μέσω της εφαρμογής gov.gr και θα είναι δηλωμένα εντός 24ων ωρών.

Από 13-18 ετών αναγκαία είναι η προσκόμιση αρνητικού radip test (48 ωρών) ή μοριακού (72 ωρών).

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button