Τοπικά νέα

Προεκλογική συνέντευξη Τσέπελη για το ενεργειακό Master Plan του Δήμου με τη συμμετοχή Σωκράτη Ξυνίδη!

Συνεχίζει ο δήμος Ξάνθης  να μας στέλνει αδαπανως δελτία τυπου για δραστηριοτητες του δημάρχου Mανώλη Τσέπελη και υποψηφιο δημαρχο στις δημοτικές εκλογές στις 8 Οκτωβρίου και ενώ εχουν δοθεί στην τετραετία εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ  με απευθείας αναθέσεις στα φιλικά του μέσα ενημέρωσης . Και η αλήθεια είναι με το σημερινο απογευματινο δελτίο ξαφνιάστηκα. Μας καλεί και ενώ διανύουμε προεκλογική περίοδο, σε συνέντευξη παρουσίασης του ενεργειακού master plan του Δήμου Ξάνθης και με τη συμμετοχή του πρώην αν. Υπουργού Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Σωκράτη Ξυνίδη!

Συνέντευξη τύπου Δημάρχου Μανώλη Τσέπελη:
Master plan του Δήμου Ξάνθης και ενεργειακή αναβάθμιση

Ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης παραχωρεί συνέντευξη τύπου, αύριο Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, με την ευκαιρία της παρουσίασης του ενεργειακού master plan του Δήμου Ξάνθης και με τη συμμετοχή του πρώην αν. Υπουργού Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Σωκράτη Ξυνίδη και των μελετητών που ανέλαβαν τη σύνταξη του Σχεδίου.
Θα παρουσιαστούν αναλυτικά οι μελέτες και τα έργα που αφορούν στον ενεργειακό τομέα, συμπεριλαμβανομένου του Ενεργειακού Σχεδίου του Δήμου Ξάνθης και κυρίως, των μελετών ωρίμανσης των έργων που ακολουθούν.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button