ΞΑΝΑΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ

Ο υπουργός Οικονομικών της Τουρκίας και αντιπρόεδρος Αλή Μπαμπατζάν θα περάσει το Μπαϊράμι του στην Δυτική Θράκη. Ο Μπαμπατζάν θα μετάσχει στο ναμάζι του Μπαϊραμιού στο Εσκί τζαμί της Κομοτηνής. Ο Μπαμπατζάν που αναμένεται να έρθει μια μέρα πριν το Μπαϊράμι θα μετάσχει σε γεύμα που θα παρατεθεί προς τιμήν του.

Ο υπουργός Οικονομικών της Τουρκίας και αντιπρόεδρος Αλή Μπαμπατζάν θα περάσει το Μπαϊράμι του στην Δυτική Θράκη. Ο Μπαμπατζάν θα μετάσχει στο ναμάζι του Μπαϊραμιού στο Εσκί τζαμί της Κομοτηνής. Ο Μπαμπατζάν που αναμένεται να έρθει μια μέρα πριν το Μπαϊράμι θα μετάσχει σε γεύμα που θα παρατεθεί προς τιμήν του. Ο Τούρκος υπουργός μετά την επίσκεψη του στην Δυτική Θράκης και το ναμάζι στο Εσκί τζαμί, επ΄ευκαιρία των 9 ημερών αργίας στην Τουρκία, αναμένεται να επισκεφτεί την Καβάλα και την Θεσσαλονίκη.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με φερόμενη δήλωση του τούρκου βουλευτή του AKP  κ. Μουεζίνογλου και άλλων παραγόντων για “υγειονομική ασφάλιση των μουσουλμάνων της Δυτικής Θράκης, από  τουρκικά ασφαλιστικά ταμεία με διαδικασία κατάθεσης σε τουρκική τράπεζα”, ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν. Ροδόπης Γιώργος Πεταλωτής δήλωσε τα εξής:

Θα ήταν ίσως κατανοητή η – με αντίτιμο βέβαια –  προσφορά βουλευτών και παραγόντων της γειτονικής χώρας να προσφέρουν σε Έλληνες πολίτες υπηρεσίες Υγείας, αν είχαν εξαντλήσει πρώτα τις υποχρεώσεις περίθαλψης προς τους πολίτες της χώρας τους, από τους οποίους και εκλέγονται. Πράγμα, που από πληροφορίες, δεν συμβαίνει.

Να τους ενημερώσουμε όμως ότι στην Ελλάδα, εδώ και δεκαετίες λειτουργεί το Εθνικό Σύστημα Υγείας που παρέχει πλήρη Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε όλους τους Έλληνες πολίτες, ώστε να μην χρειάζονται αυτόκλητους και με το αζημίωτο -από κάθε άποψη- “σωτήρες” και “φιλάνθρωπους” από το εξωτερικό. Για αφελείς, ας ψάξουν αλλού και όχι στην Ελλάδα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button