Ειδήσεις

Παραιτήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Ταρενίδης

Και άλλη παραίτηση στο δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης. Μετά την παραίτηση του Χουσεϊνογλου Τιμούρ, παραιτήθηκε από δημοτικός σύμβουλος και ο Παναγιώτης Ταρενίδης του Συνδυασμού “Δήμος Πρότυπο”, εκφράζοντας τη διαμαρτυρία του για τη σημερινή απογοητευτική κατάσταση, όπως τονίζει, της δημοτικής αρχής. |”Μέσα στο χρονικό διάστημα των δύο τελευταίων ετών, η λειτουργία της Δημοτικής Αρχής έχει υποβαθμίσει έως και απαξιώσει τον ρόλο του Δημοτικού Συμβουλίου, ο τρόπος λειτουργίας του οποίου αποδεικνύει την απουσία ειλικρινούς ενδιαφέροντος για το όφελος της Πόλης μας και των συμπολιτών μας” αναφέρει χαρακτηριστικά στην επιστολή του.

Η επιστολή παραίτησης του προς τον κ. Ιωάννη Μπούτο Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης:

“Με την παρούσα επιστολή σας γνωστοποιώ την απόφασή μου να παραιτηθώ από Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ξάνθης. 

Μία απόφαση που ελήφθη μετά από 30 χρόνια ανελλιπούς δράσης μου στον χώρο της Αυτοδιοίκησης, στη διάρκεια των οποίων είχα πάντα σε προτεραιότητα το να τιμήσω με τον καλύτερο τρόπο την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μου και να προσπαθώ αδιάκοπα για το καλό του Τόπου μας. 

Δυστυχώς, στην παρούσα συγκυρία αισθάνομαι ότι η παραμονή μου στο Δημοτικό Συμβούλιο θα ήταν μία μεγάλη έκπτωση στις αρχές και στις αξίες, με τις οποίες τόσα χρόνια ως άνθρωπος και ως αυτοδιοικητικός πορεύομαι. 

Μέσα στο χρονικό διάστημα των δύο τελευταίων ετών, η λειτουργία της Δημοτικής Αρχής έχει υποβαθμίσει έως και απαξιώσει τον ρόλο του Δημοτικού Συμβουλίου, ο τρόπος λειτουργίας του οποίου αποδεικνύει την απουσία ειλικρινούς ενδιαφέροντος για το όφελος της Πόλης μας και των συμπολιτών μας. 

Είναι χαρακτηριστικό ότι, μέσα σε αυτό το κλίμα που διαμορφώνεται με ευθύνη της Δημοτικής Αρχής, ορισμένα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, με τις συμπεριφορές τους, δίνουν απροκάλυπτα ρεσιτάλ αναξιοπιστίας και ασυνέπειας. 

Θεωρώντας ότι στην Ξάνθη αξίζει μία καλύτερη Δημοτική Αρχή, επέλεξα να παραιτηθώ εκφράζοντας τη διαμαρτυρία μου για την σημερινή απογοητευτική κατάσταση, αλλά και τη δέσμευσή ότι προσωπικά θα συνεχίσω να δίνω αγώνα για το όφελος της Πόλης μας και των συμπολιτών μας.  

Παναγιώτης Ταρενίδης”

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button