Αγώνας Σπόρ

ΟΡΦΕΑΣ – ΑΟ ΞΑΝΘΗΣ 1-3

Στο παιχνίδι προετοιμασίας που έγινε την Κυριακή (17/10) το απόγευμα στο γήπεδο του ΑΟΞ, ο ΑΟ Ξάνθης επικράτησε με 1-3 επί του Ορφέα. Ο Ηλίας Τσέλιος στο 22′ άνοιξε το σκορ και ο Πλατέλλας έδωσε εκ νέου το προβάδισμα μετά την ισοφάριση των γηπεδούχων. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο β’ μέρος με το γκολ που σημείωσε ο Μονρόζ στο 85′.

Στο ξεκίνημα του αγώνα ο Πλατέλλας απείλησε με δύο άστοχα σουτ, ενώ ο ΑΟΞ σημείωσε γκολ με τον Τσέλιο που ακυρώθηκε (off side). Στο 22′ ο Πολίμος έκανε από αριστερά την σέντρα στο πρώτο δοκάρι και ο Τσέλιος με προβολή σημείωσε το 0-1. Στο 27′ μετά από σέντρα του Μονρόζ το σουτ στην κίνηση του Ιμπραΐμι απέκρουσε σε κόρνερ ο Γιουργούσης και στο 29′ έγινε το 1-1 μετά την κεφαλιά του Ιωαννίδη. Στο 36′ με απευθείας εκτέλεσε φάουλ ο Πλατέλλας σημείωσε το 1-2.

Γκινσάρι και Πλατέλλας απείλησαν στο 53′ και το 60′ χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στο 79′ ο Δημητριάδης βρήκε όμορφα τον Μονρόζ που βγήκε σε θέση πλάγια αλλά τετ α τετ με τον Γιουργούση να αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ. Το σουτ του Νίκου Μελισσόπουλου στο 81′ μπλόκαρε ο Γιακουμής. Στο 85′ ο Διαμαντόπουλος έδωσε την ασίστ στον Μονρόζ που σε κενή εστία έκανε το 1-3. Στο 86′ ο Τορομανίδης από μακριά προσπάθησε να αιφνιδιάσει με την μπάλα όμως να περνά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και στο 88′ το φάουλ του Κατρανίτσα μπλόκαρε ο Γιακουμής.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Θόδωρος Γιαπουτζής (Σαββόγλου – Δανδανόπουλος).

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Ίτσο (46′ Γιακουμής), Μιχαήλ (46′ Φαζός), Παπάζογλου (46′ Μπάτζιος), Τζανακάκης, Πολίμος (46′ Δεληγιαννίδης), Δόρης (46′ Γκινσάρι), Γκόμεζ, Πλατέλλας, Μονρόζ, Τσέλιος (46′ Δημητριάδης Τ.), Ιμπραΐμι (46′ Διαμαντόπουλος).

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Γιουργούσης, Κατρανίτσας, Κριεζής, Τζαμπάζ, Παπαδόπουλος, Μαυρόπουλος, Τορομανίδης, Βουλγαρίδης, Πασχαλάκης, Κουκουρίγκος, Ιωαννίδης. Έπαιξαν και οι Καλαϊτζόπουλος, Μελισσόπουλος, Γαλανός, Κωνσταντινίδης, Τολμίδης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button