Τοπικά νέα

Τη ΣΕΚΕ επισκέφθηκε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

O υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρης Αυγενάκης, συνοδευόμενος από τον υφυπουργό, Σταύρο Κελέτση και τον ΓΓ Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργο Στρατάκο, επισκέφθηκε την Συνεταιριστική Ένωση Καπνοπαραγωγών Ελλάδος και ενημερώθηκαν από τον Γενικό Διευθυντή της για την πορεία της Ένωσης και τις επενδύσεις της σε Αλβανία, Βουλγαρία, Βόρειο Μακεδονία και Τουρκία.

Η ΣΕΚΕ εξάγει τα προϊόντα της σε 30 χώρες και τα διαθέτει στις μεγαλύτερες βιομηχανίες καπνού σε όλο τον κόσμο, στηρίζοντας αποτελεσματικά τις τοπικές κοινωνίες στις περιοχές που δραστηριοποιείται.

Παράλληλα με τον τομέα καπνού, τα τελευταία χρόνια, έχει διευρύνει τη δραστηριότητά της και στον τομέα των τροφίμων, διαθέτοντας στη διεθνή αγορά προϊόντα ελαιολάδου και χυμό ροδιού.

Η Ανάρτηση του Λευτέρη Αυγενάκη:

ΞΑΝΘΗ-ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΠΝΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

Μαζί με τον αγαπητό φίλο, πρώην συνάδελφο βουλευτή και πρώην Υπουργό Γεωργίας, Αλέξανδρο Κοντό που σήμερα ηγείται επιτυχώς της δραστήριας κι εξωστρεφούς ΣΕΚΕ.

Δείγμα της λαμπρής πορείας του στο τιμόνι του Υπουργείου είναι η υλοποίηση του προγράμματος «Αλέξανδρος Μπαλτατζής», το οποίο στήριξε δυναμικά την αγροτική μας οικονομία.

Η ΣΕΚΕ, με πορεία 76 ετών, έχει να επιδείξει σπουδαίο έργο στη στήριξη των Ελλήνων Καπνοπαραγωγών. Με επενδύσεις σε Αλβανία, Βουλγαρία ,Τουρκία και Βόρεια Μακεδονία, συνιστά την μεγαλύτερη εταιρεία καπνού στα Βαλκάνια, εξάγοντας σε 30 χώρες.

Τα τελευταία χρόνια, έχει διευρύνει τη δραστηριότητά της και στον τομέα των τροφίμων, μέσω της σειράς προϊόντων «The Grecials».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button