Ειδήσεις

Ο πρώην υπουργός ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης επσικέφθηκε τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης

Τη Δευτέρα 10-10-2021 ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης κ. Ευφραιμίδης είχε τη χαρά να υποδεχθεί στο γραφείο του τον βουλευτή του Σύριζα και πρώην Υπουργό κ. Αλέξη Χαρίτση. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης κ. Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, οι πρώην βουλευτές κ. Γιαννακίδης Στάθης και Στογιαννίδης Γρηγόρης, ο Γ.Γ. του κόμματος στην Ξάνθη Κ. Χατζηθεοδώρου Γιώργος και η πολιτεύτρια κ. Αγοραστού Βασιλική.

Ο αντιπεριφερειάρχης κ. Ευφραιμίδης παρουσίασε τις αναπτυξιακές δυνατότητες της ΠΕ, τους άξονες ανάπτυξης που η περιφερειακή αρχή έχει προκρίνει ως εφαρμοσμένες πολιτικές, και περιέγραψε τα θέματα, διαχρονικά και έκτακτα, που η Περιφέρεια και η ΠΕ Ξάνθης καλούνται να αντιμετωπίσουν. Ο κ. Χαρίτσης έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη συμβολαιακή γεωργία που αναπτύχθηκε στον τομέα της καλλιέργειας φουντουκιού, εντυπωσιάστηκε από την πρόοδο των συνεργασιών αγοράς και των επενδύσεων τυποποίησης που προγραμματίζονται για το συγκεκριμένο προϊόν, και σημείωσε ότι τέτοιες ενέργειες προωθούν άμεσα τα συμφέροντα των αγροτών και μειώνουν την ανασφάλεια του αγροτικού επαγγέλματος. Το σύνολο των παρευρισκομένων συμφώνησε στην αξία της ανάπτυξης υποδομών, τη στοχευόμενη ιεράρχηση των έργων και την ανάπτυξη της εκτελεστικής επάρκειας των υπηρεσιών της Περιφέρειας· προϋπόθεση προόδου των μελετών και εφαρμογής των σχεδίων.

Τέλος, ο αντιπεριφερειάρχης ευχαρίστησε τον κ. Χαρίτση για την επίσκεψή του στην ΠΕ Ξάνθης και τόνισε την αξία της διαρκούς ενημέρωσης και του διαρκούς ενδιαφέροντος των κομμάτων για τα θέματα της ΠΑΜΘ.

Από την ΠΕ Ξάνθης

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button