Ειδήσεις

Ο Γ.Γ. Υπουργείου Εθνικής Αμυνας συνεχάρη τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης για την άριστη διατήρηση της «Οικίας Μάνου Χατζιδάκι»
Εχει διατεθεί το ποσό των 150.000 Ευρώ για την περαιτέρω συντήρηση και βελτίωση του χώρου

Κατά τις εορταστικές εκδηλώσεις των 102ων ελευθερίων της πόλης της Ξάνθης, την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας κ. Οικονόμου Αντώνιος.
Μετά το πέρας των προγραμματισμένων εκδηλώσεων ο Γ.Γ. εξέφρασε την επιθυμία να επισκεφθεί τον Πολυχώρο Τέχνης και Σκέψης «Οικία Μάνου Χατζιδάκι». Ο κ. Οικονόμου ξεναγήθηκε στον χώρο από τον πρόεδρο της επιτροπής διαχείρισης του Πολυχώρου κ. Μ. Πουσπουρίκα και με εμφανή τη συγκίνησή του αποκάλυψε ότι είχε την τύχη – ως νεαρός δικηγόρος και στο πλαίσιο των εργασιακών καθηκόντων του –, να γνωρίσει και να έχει καθημερινή επαφή με τον Μάνο Χατζιδάκι επί μακρό χρονικό διάστημα· μια γνωριμία που τον επηρέασε βαθιά στη μετέπειτα εξέλιξή του.
Ο Γ.Γ. συνεχάρη τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης για την άριστη διατήρηση του χώρου και με ικανοποίηση πληροφορήθηκε από τον κ. Ευφραιμίδη ότι έχει διατεθεί το ποσό των 150.000 Ευρώ για την περαιτέρω συντήρηση και βελτίωση του χώρου. Έργο που βρίσκεται στη φάση της δημοπράτησης.
Τέλος, ο Γ.Γ. γοητευμένος από τον χώρο, πρότεινε στον κ. Ευφραιμίδη και στον πρόεδρο της επιτροπής διαχείρισης της «Οικίας Μάνου Χατζιδάκι», τη διερεύνηση της δυνατότητας σχεδιασμού και υλοποίησης δράσεων από κοινού με το Δ’ΣΣ, που θα συνάδουν με την ταυτότητα του χώρου

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button