Ειδήσεις

ΙΡΦΑΝ ΧΑΤΖΗΓΚΕΝΕ: Στο ίδιο έργο θεατές: Εικόνες ντροπής στον Κέχρο Νομού Ροδόπης

Ένα σκηνικό ντροπής με πρωταγωνιστές κάποιους αντιπεριφερειάρχες, παρακολουθήσαμε (για πολλοστή φορά) τις προηγούμενες ημέρες στον Κέχρο του νομού Ροδόπης και άλλους μειονοτικούς οικισμούς.

Ο λόγος για τη «γιορτή» που στήθηκε στον ορεινό όγκο για τις εξετάσεις υποψηφίων οδηγών γεωργικών μηχανημάτων της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε Ροδόπης και χρησιμοποίησε ως «κομπάρσους» τους αγρότες της περιοχής που συμμετείχαν.

Αυτή τη «γιορτή» μάλιστα, κάποιοι αντιπεριφερειάρχες, όπως ο Τζιχάν Ιμάμογλου, την πρόβαλαν και στα social media χωρίς ίχνος ντροπής!

Η παροχή εφοδίων στον αγροτικό πληθυσμό του ορεινού όγκου για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επαγγελματικών αναγκών των κατοίκων είναι υποχρέωση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης και κάθε άλλου οργάνου που ασκεί πολιτική.

Άρα λοιπόν, προς τι οι γιορτές;

Χρειάζονται κάποιου είδους επιβράβευση οι κύριοι της διοίκησης, επειδή πράττουν το αυτονόητο;

Κανονικά, θα έπρεπε να εμφανιστούν εκεί για να ζητήσουν συγγνώμη από τους κατοίκους της περιοχής για την ολιγωρία της διοίκησης την οποία υπηρετούν και όχι να στήνουν φιέστες για προσωπική του προβολή.

Δεν περιμένουμε φυσικά να ντραπούν οι σύμβουλοι της διοίκησης γιατί εδώ και καιρό έχουν αποδείξει ότι είναι μαλωμένοι με την ευθιξία.

Όμως, από την άλλη πλευρά δεν έχουν το δικαίωμα να εκμεταλλεύονται ανθρώπους που αγωνίζονται σκληρά για την επιβίωση τους, εξυπηρετώντας προσωπικά συμφέροντα.

Όταν λύσουν ένα πραγματικό πρόβλημα της περιοχής, όταν πάψουν να θέτουν έμμεσα σε απομόνωση τους μειονοτικούς κατοίκους της ΠΑΜΘ και όταν πάψουν να προσπαθούν να τους χειραγωγήσουν, τότε ας ετοιμάσουν όσες γιορτές θέλουν.

Προς το παρόν, όμως, ας κρατήσουν τα καθρεφτάκια για τους εαυτούς τους.

ΙΡΦΑΝ ΧΑΤΖΗΓΚΕΝΕ

Περιφερειακός Σύμβουλος Ξάνθης-Παράταξη Χριστόδουλου Τοψίδη

πρώην υποψήφιος βουλευτής Ν.Δ. Ν. Ξάνθης

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button