Απογευματινή προπόνηση

  Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Superleague μπορεί να ολοκληρώθηκε όμως η SKODA ΞΑΝΘΗ θα συνεχίσει τις προπονήσεις και το επόμενο χρονικό διάστημα μέχρι τα τέλη του Μάη. Το απόγευμα της Τρίτης τεχνικό team και ποδοσφαιριστές έδωσαν το «παρών» τους στα γήπεδα των Πηγαδίων και συνέχισαν την εκγύμνασή τους. Μετά τις ασκήσεις προθέρμανσης οι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν ασκήσεις με μπάλα και η προπόνηση συνεχίστηκε με δίτερμα.

  Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Superleague μπορεί να ολοκληρώθηκε όμως η SKODA ΞΑΝΘΗ θα συνεχίσει τις προπονήσεις και το επόμενο χρονικό διάστημα μέχρι τα τέλη του Μάη. Το απόγευμα της Τρίτης τεχνικό team και ποδοσφαιριστές έδωσαν το «παρών» τους στα γήπεδα των Πηγαδίων και συνέχισαν την εκγύμνασή τους. Μετά τις ασκήσεις προθέρμανσης οι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν ασκήσεις με μπάλα και η προπόνηση συνεχίστηκε με δίτερμα. Πρόγραμμα αποθεραπείας συνεχίζει να ακολουθεί ο Λάζαρος Γκατζολάρι.

Φιλικό με τους Παλαίμαχους

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η SKODA ΞΑΝΘΗ θα αναμετρηθεί με την… ιστορία της. Το φιλικό της ξανθιώτικης ΠΑΕ με τους Παλαίμαχους ΑΟΞ – SKODA ΞΑΝΘΗ έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 3 Μαΐου και ώρα 17:00 στο γήπεδο της ομάδας στα Πηγάδια και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button