Ειδήσεις

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΕΡΓΑ 14,5 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΤΗΣ ΔΕΥΑΞ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ «ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΟΥΝ»
Από την "επίθεση" που δέχεται ο πρόεδρος

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε το πρωί της Τετάρτης ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ κ. Ιπποκράτης Καμαρίδης στην «Αποθήκη» στο «Ελισσώ» (δεν παρευρεθήκαμε γιατί το email της πρόσκλησης το παραλάβαμε με καθυστέρηση).

Εκφρασε την ικανοποίησή του για την έναρξη σημαντικών έργων ύψους 14,5 εκατ. ευρώ στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» και την ανησυχία του για τον “πόλεμο” που δέχεται με σκοπό την καθυστέρηση των έργων και τη μη υλοποίηση τους.

«Καταφέραμε μετά από 2 χρόνια σκληρής δουλειάς να είμαστε μέσα στις πρώτες πόλεις σε όλη την Ελλάδα που πήραμε κάποια εγκεκριμένα έργα, ύψους 14,5 εκατ. ευρώ συν το έργο του βιολογικού καθαρισμού Σταυρούπολης 5 εκατ. ευρώ.

Λένε ότι πρόκειται να πάρουμε δάνεια και να υποθηκεύσουμε περιουσία των Δήμου. Αυτό είναι ψέμα. Κανένα δάνειο δεν υπάρχει. Γιατί οποιοδήποτε δάνειο θα πάρει η ΔΕΥΑΞ πρέπει πρώτα να περάσει από το δημοτικό συμβούλιο. Δεν μπορεί κανένας να υποθηκεύσει την περιουσία του αλλουνού. Η ΔΕΥΑΞ δεν μπορεί να υποθηκεύσει καμιά περιουσία του Δήμου.

Κάποιοι προσπαθούν να παραπλανήσουν τον Ξανθιώτη και να καθυστερήσουν την έναρξη των έργων για να μην τα υλοποιήσουμε στη θητεία μας.

Αφηστε τα μικροσυμφέροντα και τους ανθρώπους που είναι άρρωστοι με το ψέμα, εμείς θα προχωρήσουμε μπροστά», ένα απόσπασμα από τις δηλώσεις του προέδρου

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button