Αγώνας Σπόρ

Ένα υπέροχο απόγευμα

Πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας από όλον τον οργανισμό του συλλόγου μας στην αίθουσα ενημέρωσης του συνεργαζόμενου ξενοδοχειακού συγκροτήματος Le Chalet .

Επί της ουσίας αποτέλεσε την πρώτη μεγάλη συγκέντρωση του ΑΟΞ μετά την επανεκκίνηση του. Παρόντες σύσσωμη η διοίκηση του συλλόγου, το αγωνιστικό τμήμα και το επιτελείο ενώ άλλον αέρα στην εκδήλωση έδωσαν τα τμήματα υποδομών μας που παρέστησαν και έκλεψαν την “παράσταση”.

Το όμορφο απόγευμα ξεκίνησε με ένα καλωσόρισμα από την διοίκηση της ομάδας μας και μια σύντομη ομιλία του προέδρου Κωνσταντίνου Ψωμά και του αντιπροέδρου Αλέξανδρου Γιαλάογλου που ευχήθηκαν υγεία και πρόοδο σε όλους τους τομείς στα αγωνιστικά μας τμήματα.

Ακολούθως τον λόγο έλαβε ο τεχνικός μας διευθυντής Νίκος Κεχαγιάς που στο τέλος του εμπεριείχε και την παρακολούθηση βιντεογραφικού υλικού με αθλητές του συλλόγου που αναδείχθηκαν στο πέρασμα του χρόνου από τα τμήματα υποδομών μας και έκαναν καριέρα στην Α! Εθνική κατηγορία, στο εξωτερικό και την Εθνική ομάδα.

Οι τυχεροί που κέρδισαν το φλουρί έλαβαν πλούσια δώρα σε όλα τα τμήματα ενώ μοιράστηκε και υλικό του συλλόγου.

Ένα πολύ όμορφο απόγευμα που αποτελεί για όλους μας ένα μεγάλο κίνητρο για την συνέχιση των δράσεων αλλά και μια μεγαλύτερη ευθύνη για να δοθεί μια σπουδαία συνέχεια στην ιστορία του συλλόγου.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button