Προτάθηκε ο Hector Mancilla

Με βάση τις πληροφορίες που κατάφερε να συλλέξει το XanthiFans απο τα Μεξικάνικα και Χιλιανά ΜΜΕ και σας μεταφέρονται με κάθε επιφύλαξη, ο ποδοσφαιριστής που φέρεται να έχει προταθεί στην ομάδα μας είναι ο Χιλιανός επιθετικός Hector Raul Mancilla…

   Με βάση τις πληροφορίες που κατάφερε να συλλέξει το XanthiFans απο τα Μεξικάνικα και Χιλιανά ΜΜΕ και σας μεταφέρονται με κάθε επιφύλαξη, ο ποδοσφαιριστής που φέρεται να έχει προταθεί στην ομάδα μας είναι ο Χιλιανός επιθετικός Hector Raul Mancilla…


  O Mancilla γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου του 1980 στο Σαντιάγο της Χιλής.


   Έχει ύψος 1,79 και βάρος 75 κιλά. Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα σε ηλικία 19 ετών (1999-2000) στην Χιλιανή Malleco Unido για να συνεχίσει επί 5 σεζόν στην  Huachipato (στην οποία οι φίλαθλοι της ομάδας του έδωσαν το παρατσούκλι Mancigol).


  Το 2006 βρέθηκε στην Colo-Colo (Με την οποία αγωνίστηκε σε 15 ματς πετυχαίνοντας 12 τέρματα).


  Στο τέλος της σεζόν, η Colo-Colo αποδέσμευσε πάρα πολλούς ποδοσφαιριστές, ένας εκ των οποίων ήταν ο Mancilla.


  Η συνέχεια τον βρήκε στην ομάδα της Deportivo Veracruz με την οποία είχε 15 γκολ σε 39 παιχνίδια ενώ αυτή την περίοδο παίζει στην Coatzacoalcos της πρώτης κατηγορίας του Μεξικού (ομάδα που ανήκει στην Veracruz).


  Έχει αγωνιστεί σε μέχρι σήμερα σε 212 παιχνίδια πρωταθλήματος με απολογισμό 100 τερμάτων, ενώ είναι και 3 φορές διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του. Δείτε μερικά βίντεο του παίκτη:


 Σωκρατης Κατσαούνης   


 



Νέο γυμναστήριο


 


  Βαρύτητα στις εγκαταστάσεις της ρίχνει η Ξάνθη, που ούτως ή άλλως αποτελεί πρότυπο σε αυτόν τον τομέα ειδικά για τα ελληνικά δεδομένα.


  Πέρα από το γήπεδο και το “Chalet” που αποτελούν στολίδι και αποδεικνύουν την οργάνωση του συλλόγου, ο Χρήστος Πανόπουλος συνεχίζει τις επενδύσεις με την κατασκευή νέου γυμναστηρίου.


  Το νέο κτίριο που χτίζεται δίπλα από το γήπεδο και είναι στο τελευταίο στάδιο της κατασκευής του, θα εξοπλιστεί με ολοκαίνουργιο υλικό και θα προσφέρει όλες τις ανέσεις τόσο στους ποδοσφαιριστές της Ξάνθης όσο και σε άλλες ομάδες που θα πραγματοποιήσουν την προετοιμασία τους στα Πηγάδια.


  Στα μεταγραφικά θέματα οι διοικούντες το σύλλογο κινούνται με άκρα μυστικότητα, με τις εξελίξεις ωστόσο να αναμένονται άμεσα.


ΒΙΚΥ ΣΙΩΡΗ (goalday.gr)


 


 


Επίσημη πρόταση


σε Αλεξίου


  Την ενίσχυσή της στο κέντρο της άμυνας επιθυμεί η ομάδα μας, γεγονός που επιβεβαιώνεται με την κατάθεση επίσημης πρότασης στην ΠΑΕ Βέροια για την απόκτηση του κεντρικού της αμυντικού, Γιάννη Αλεξίου…


   Ο στόπερ της ομάδας της Βέροιας αποτελεί προσωπική επιλογή του τεχνικού της ομάδας της Ξάνθης, Γιάννη Ματζουράκη, τον οποίο και γνωρίζει από το σύντομο πέρασμά του απο τον πάγκο της ομάδας της Ημαθίας.


  O Αλεξίου αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν σε 21 παιχνίδια (ξεκινώντας στην βασική εντεκάδα σε 19 από αυτά), πετυχαίνοντας 2 τέρματα.


  Τέλος, στα γραφεία της ΠΑΕ βρίσκεται πρόταση για την απόκτηση ενός Χιλιανού ποδοσφαιριστή, περίπτωση την οποία “καλοβλέπουν” οι έχοντες τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας… 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button