ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ

*“Καυτή” αναμένεται η σημερινή απογευματινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης. Συνεδριάζει στις 6.30 το απόγευμα, 52 τα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

*“Καυτή” αναμένεται η σημερινή απογευματινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης.


Συνεδριάζει στις 6.30 το απόγευμα, 52 τα θέματα της ημερήσιας διάταξης.


 



*Το δημοτικό συμβούλιο θα αποφασίσει για την ανακήρυξη του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια επτίμου δημότη του Δήμου Ξάνθης.


 



*Με ενδιαφέρον περιμένουμε να ακούσουμε τις απαντήσεις του δημάρχου στα θέματα εκτός ημερησίας διάταξης που θα θέσει η παράταξη του Χρίστου Πούλιου (δημοσιεύονται στη σελίδα 7)


 



*Σε 18 μήνες θα έχουμε εθνικές εκλογές προβλέπει ο τέως πρόεδρος της βουλής Απόστολος Κακλαμάνης.


Τι έγινε βρε παιδιά; Αρχισαν κιόλας τα σενάρια περί πρόωρων εκλογών;


 



*Κλειστά τα ζαχαροπλαστεία λόγω της γιορτής του προστάτη τους Αγίου Χαρίτωνα.


Σήμερα και ώρα 20.00 στη “Νεράϊδα” θα βραβευθούν τα παιδιά των ζαχαροπλαστών που διακρίνονται στα γράμματα, τις τέχνες, τον αθλητισμό, τον πολιτισμό καθώς και οι προμηθευτές πρώτων υλών της συντεχνίας.


 



*Συνάντηση εργασίας με θέμα, την επικείμενη ακτοπλοϊκή σύνδεση των λιμανιών των πόλεων Καβάλας και Τσανάκαλε, πραγματοποιήθηκε στο επιμελητήριο Καβάλας.


 


Στη συνάντηση συμμετείχαν μέλη του επιμελητηρίου Καβάλας, η επιχειρηματική αποστολή από το επιμελητήριο του Τσανάκαλε -που βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Καβάλα- και εκπρόσωποι των οργανισμών λιμένος των δύο πόλεων.


 



*Σήμερα αρχίζει η τριήμερη συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης, τις οποίες θα αναγνώσει ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.


Η συζήτηση θα ολοκληρωθεί τα μεσάνυχτα της Κυριακής, με ψήφο εμπιστοσύνης προς τη νέα κυβέρνηση.


 



*Λόγω πληθώρας ύλης η συνέντευξη του Σωτήρη Τσιακίρογλου στη Δέσποινα Γκούμα δημοσιεύεται σήμερα στη σελίδα 8.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button