Ειδήσεις

Super League 2: Όλα ξεκαθαρίζουν από εβδομάδα

Την ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο για την Super League 2 – Έντονη δυσαρέσκεια για το 1+1 που αποφάσισε η ΕΠΟ.

Καμία απόφαση για την ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος, αλλά ούτε και για το πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση δεν πάρθηκε στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Super League 2.

Οι εξελίξεις μεταφέρονται για την ερχόμενη εβδομάδα, καθώς στην διοργανώτρια που είναι στα… καγκέλα με απόφαση-έκτρωμα της ΕΠΟ, περιμένουν έως τότε να έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες για τις αδειοδοτήσεις και τα πιστοποιητικά συμμετοχής.

Στην ΓΣ βρέθηκαν 29 ομάδες. Απουσίαζαν οι Νίκη Βόλου, Δόξα Δράμας και ΟΦΙ, καθώς και οι Ζάκυνθος, Πανιώνιος, Τριγλία που δεν έχουν ακόμη ετοιμαστεί για την SL2.

Αυτό που πρέπει να τονιστεί είναι η έντονη δυσαρέσκεια τόσο της Λίγκας όσο και των ομάδων για την απόφαση-σκάνδαλο για την άνοδο, η οποία εκφράστηκε και στην Γενική Συνέλευση.

Η ένταση για το ακατανόητο 1+1 είναι δεδομένη καθώς πλέον η διοργανώτρια θα πρέπει να διαχειριστεί και τον τρόπο με τον οποίο θα προβιβαστεί η μια ομάδα απευθείας, αλλά και το μπαράζ για την δεύτερη.

Σε κάθε περίπτωση ολα θα ξεκαθαρίσουν από εβδομάδα, όταν και οριστικά θα έχει κλειδώσει ο αριθμός των ΠΑΕ που θα πάρουν μέρος στο πρωτάθλημα.

Η επόμενη σύσκεψη της SL2 θα πραγματοιηθεί, εκτός απροόπτου, την επόμενη Παρασκευή (17/9).

Σε ό,τι αφορά τους αντιπροέδρους της λίγκας, υποψήφιοι χωρίς αντίπαλο ήταν οι Χαράλαμπος Σταμούλης (ΠΑΕ Απόλλων Πόντου) και Αχιλλέας Μπίκας (ΠΑΕ Βέροια), που με 23 ναι, 3 όχι και 3 λευκά αναλαμβάνουν πόστα, Α και Β αντιπροέδρου, αντίστοιχα.

mikriliga.com

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button