Ειδήσεις

Συνάντηση ΕΣΠΕΑΜ/Θ με το Διοικητή του Δ΄ Σώματος Στρατού, Αντιστράτηγο Άγγελο Ιλαρίδη

Συνάντηση με το Διοικητή του Δ΄ Σώματος Στρατού (Δ΄ΣΣ), Αντιστράτηγο Άγγελο Ιλαρίδη, πραγματοποίησε την Παρασκευή 3 Απριλίου 2020, ανταποκρινόμενη σε σχετική πρόσκληση, η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ).  Στη συνάντηση εκ μέρους της Ένωσης συμμετείχαν ο Πρόεδρος  Νικόλαος Παναγιωτίδης και ο Ταμίας Χρήστος Μασάνης.

Η συζήτηση που διεξήχθη κατά τη συνάντηση, κινήθηκε επί της διαχείρισης των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΔ) στην ευαίσθητη περιοχή ευθύνης του Δ΄ Σώματος Στρατού, ιδιαιτέρως δε σε αυτά που προέκυψαν λόγω των έκτακτων επιχειρησιακών απαιτήσεων που διεξήχθησαν στα σύνορα του Έβρου, εν μέσω της φονικής πανδημίας του COVID-19 (Κορονοιού).

Ο κ. Διοικητής τόνισε πως η βελτίωση των συνθηκών εργασίας και εν γένει η στήριξη του προσωπικού που δίνει καθημερινά τη μάχη αντιμετωπίζοντας  αντίξοες πολλές φορές καταστάσεις, αποτελεί πρωταρχικό του στόχο και επεσήμανε πως η συνεργασία μεταξύ Δ΄ΣΣ και Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ είναι απαραίτητη προς όφελος των συναδέλφων. Επιπρόσθετα αποδέχτηκε την πρότασή μας για την ύπαρξη ανοικτού διαύλου επικοινωνίας με απώτερο σκοπό την ταχύτερη ανάδειξη και αντιμετώπιση τυχόν ανεπιθύμητων καταστάσεων.

Κατά την διάρκεια της συζήτησης τα μέλη της Ένωσης μεταξύ άλλων, ανακοίνωσαν στον Διοικητή του Σώματος, την κοινή απόφαση της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ) και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΜΕΝΣ) να επισκεφθούν τα φυλάκια στα σύνορα του Έβρου και να ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ μέρος των εισφορών των συναδέλφων – Μελών της Ένωσης, για την προμήθεια εξοπλιστικού υλικού, σε συνεργασία με το Δ΄ΣΣ, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να τιμήσουν:

  • την μνήμη του συναδέλφου μας Μ.Κ. του Δ΄ Σώματος Στρατού, που έχασε τη ζωή του από τον φονικό ιό,
  • την δύναμη ψυχής που καταβάλλουν όλοι οι συνάδελφοι μας, στα σύνορα του Έβρου που έδωσαν και δίνουν τη μάχη σε δύο μέτωπα.

Οι βεβαιώσεις που λάβαμε και το πνεύμα υποστήριξης που διαπιστώσαμε, αποτελούν για εμάς εγγυήσεις μιας δημιουργικής συνεργασίας στον αγώνα επίλυσης προβλημάτων που διεξάγουμε, για τους «ακρίτες» συναδέλφους μας.

Ο

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΟΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Νικόλαος ΠαναγιωτίδηςΕπισμηναγός (ΤΣΕ)

 

Χρήστος Δελής

Υποσμηναγός (ΥΑΔ)

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button