Περιφέρεια

H Περιφερειακή Ένωση Δήμων Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης για την απώλεια του δημάρχου Δοξάτου

H Περιφερειακή Ένωση Δήμων Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης (ΠΕΔ ΑΜ-Θ) θρηνεί την ξαφνική απώλεια του Δημάρχου Δοξάτου Δράμας, Θέμη Ζεκερίδη. 

Ο αείμνηστος  Δήμαρχος Δοξάτου Δράμας, Θέμης Ζεκερίδης, διετέλεσε Διευθυντής της Β’ Χειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Καβάλας, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας και εκπρόσωπος του στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο. Επίσης, ήταν Πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας.

Ο Θέμης Ζεκερίδης ήταν πρώτος Πρόεδρος, για πολλά χρόνια, του Συλλόγου Γιατρών ΕΣΥ Καβάλας, ιδρυτικό μέλος του Σωματείου εργαζομένων του Νοσοκομείου Καβάλας και εκπρόσωπος των γιατρών στην Ομοσπονδία. Μέλος της Ιατρικής Εταιρείας Καβάλας με έντονη επιστημονική δραστηριότητα και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Πανελλήνιων Επιστημονικών Εταιρειών. Άσκησε Διοίκηση, για δύο περιόδους στο ΕΚΑΒ Δράμας, Καβάλας και Σερρών. Ήταν για έξι χρόνια εκλεγμένος εκπρόσωπος των γιατρών του Νοσοκομείου Καβάλας.

Ήταν ιδρυτικό μέλος και πρώτος Πρόεδρος, για πολλά χρόνια, της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Καβάλας με έντονη δραστηριότητα. Διετέλεσε Αντιπρόεδρος της Λέσχης Ποντίων Νομού Καβάλας.

Ο Θέμης Ζεκερίδης εκλέχτηκε Δήμαρχος Δοξάτου το 2019 και υπηρέτησε το θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με υψηλό αίσθημα ευθύνης και καθήκοντος.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΔ ΑΜ-Θ εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους συγγενείς του αγαπητού μας Θέμη Ζεκερίδη. Το ΔΣ της ΠΕΔ ΑΜ-Θ σε έκτακτη συνεδρίασή του αποφάσισε την έκδοση του σχετικού ψηφίσματος, την κατάθεση στεφάνου στη μνήμη του αποβιώσαντος Δημάρχου, καθώς και την παρουσία του Προέδρου και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΔ ΑΜ-Θ στην εξόδιο ακολουθία, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο 20-6-2023 και ώρα 14.00, στα Κύρια του Δήμου Δοξάτου.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button