Αγώνας Σπόρ

Την Κυριακή ΑΟΞ-ΑΒΑΤΟ στο γήπεδο Φελώνης

Συνεχίζεται η προετοιμασία του ΑΟ Ξάνθης με καθημερινές διπλές προπονήσεις. Τόσο το πρωινά, όσο και τα απογεύματα το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές δουλεύουν σε διαφορετικούς τομείς με στόχο να δημιουργήσουν ένα δυνατό σύνολο για το πρωτάθλημα της Superleague 2, με τις ασκήσεις τακτικής να γίνονται το απόγευμα και τις ασκήσεις ενδυνάμωσης τα πρωινά.

Την Κυριακή στις 17:30 στο γήπεδο της Φελώνης ο ΑΟ Ξάνθης θα αντιμετωπίσει σε αγώνα προετοιμασίας τον Άρη Αβάτου που συμμετέχει στην Γ’ Εθνική.

Στις υποχρεώσεις της Εθνικής Μολδαβίας στον 6ο όμιλο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου συμμετέχει το πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΟΞ, Ραντού Γκινσάρι. Ξεκίνησε στη βασική 11αδα στον αγώνα με την Αυστρία, ενώ η Εθνική του αντιμετωπίζει το Σάββατο την Σκωτία και την Τρίτη τις Νήσους Φερόε.

 

Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ενημερώνει πως και στο παιχνίδι προετοιμασίας της Κυριακής (5/9) με αντίπαλο τον Άρη Αβάτου στο γήπεδο της Φελώνης θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα υγειονομικής ασφάλειας.

Πιο συγκεκριμένα για τους ενήλικες θα επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο της Φελώνης με την προσκόμιση πιστοποιητικού εμβολιασμού ή όσοι έχουν νοσήσει το τελευταίο 6μηνο με την βεβαίωση νόσησης.

Για τους ανήλικους είναι προαπαιτούμενο είτε το μοριακό test (εντός 72 ωρών από την ώρα έναρξης του αγώνα), είτε το rapid test (εντός 48 ωρών από την ώρα έναρξης του αγώνα), τα οποία πρέπει να είναι δηλωμένα στο gov.gr και να υπάρχει η σχετική βεβαίωση.

Τα παιδιά έως 12 ετών μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο με self test (εντός 24ων ωρών).

Απαραίτητη είναι η χρήση της μάσκας για όλους.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button