Χωρίς προβλήματα

 

Με τον Μάρκο Μαρκόφσκι να συμμετέχει κανονικά στην απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης συνεχίστηκε η προετοιμασία της SKODA ΞΑΝΘΗ για το παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής στο Ο.Α.Κ.Α. με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

 

Με τον Μάρκο Μαρκόφσκι να συμμετέχει κανονικά στην απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης συνεχίστηκε η προετοιμασία της SKODA ΞΑΝΘΗ για το παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής στο Ο.Α.Κ.Α. με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Ο Σέρβος επιθετικός που έχει σημειώσει φέτος 9 γκολ στο πρωτάθλημα ξεπέρασε τις ενοχλήσεις του στους προσαγωγούς κι έβγαλε κανονικά το πρόγραμμα.
Οι ποδοσφαιριστές μετά τις ασκήσεις προθέρμανσης με μπάλα στην συνέχεια χωρίστηκαν σε ομάδες κι έπαιξαν παιχνίδια σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να ζητά συγκεκριμένα πράγματα απ’ αυτούς.

Διαιτητής

Ορίστηκαν από την ΕΠΟ οι διαιτητές της επόμενης αγωνιστικής. Την Κυριακάτικη αναμέτρηση (19:30) της ξανθιώτικης ομάδας με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό θα την διευθύνει ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος της ΕΠΣ Τρικάλων. Βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Δημήτρης Γκάγκας (ΕΠΣ Λάρισας) – Σπυρίδων Γουργιώτης (ΕΠΣ Φθιώτιδας) ενώ 4ος ο Δημήτρης Θάνος της ΕΠΣ Γρεβενών. Ο 33χρονος ρέφερι είχε διαιτητεύσει φέτος και το νικηφόρο παιχνίδι με αντίπαλο τον ΟΦΗ στο γήπεδο των Πηγαδίων.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button