Ειδήσεις

Στην 5η θέση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων ο Λεύκιππος

Στην 5η θέση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων τερμάτισε ο Λεύκιππος καθώς  επικράτησε με 75-43 των Φαναριών Νάξου.

Οι παίκτες του Λεωνίδα Μαγιάννη από το πρώτο δεκάλεπτο βρέθηκαν μπροστά στο σκορ και προοδευτικά μεγάλωναν την διαφορά από τους νησιώτες . Έτσι με την λήξη του α΄ ημιχρόνου ήταν στο +19 ενώ με το τέλος του αγώνα η διαφορά εκτοξεύτηκε στο +32.

Πρώτοι σκόρερς του Λεύκιππου οι Μακαρατζής 15(3) και Σαββίδης 15(2) ενώ από τα Φανάρια Νάξου ο Χιλάι με 18(2) πόντους.

Δεκάλεπτα: 12-18, 20-39, 34-53, 43-75

Διαιτητές: Τσολάκος, Μηλαπίδης, Κοϊμτζόγλου

Φανάρια Νάξου (Αθανασιάδης): Γκιόργκα 1, Λιανόπουλος 6(1), Παπανικολάου, Τριαντάφυλλος 2, Κούρτης 6, Δεγαϊτας 2, Χίλα, Χιλάι 18(2), Βόμβας 6, Δόκλης 2.

Λεύκιππος Ορόσημο (Μαγιάννης): Μακαρατζής 15(3), Δεληγιάννης 12, Πεχλιβανίδης 2, Βασαλάκης 4, Αλεμδάρ 4, Σαββίδης 15(2), Κοπτόπουλος, Βάμπουλας 4, Τσιρχόγλου 11, Ιωαννίδης 2, Καλεντζή 4, Μουργόπουλος 2.

Οι δηλώσεις των Ιωαννίδη και Βάμπουλα:

Αργύρης Ιωαννίδης (παίκτης Λεύκιππου Ορόσημο): «Ηταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Ολοι οι παίκτες ευχαριστηθήκαμε τον αγώνα. Ηταν μεγάλη επιτυχία η πρόκριση στην τελική φάση. Παλέψαμε και καταφέραμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Γιώργος Βάμπουλας (παίκτης Λεύκιππου Ορόσημο): «Όπως όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν, έτσι και αυτό το μεγάλο ταξίδι έφθασε στο τέλος του. Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα και τους προπονητές μας και θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για όλη αυτή την εμπειρία που περάσαμε μαζί»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button