Ειδήσεις

Ο Δήμαρχος Ξάνθης συγχαίρει τον “Λεύκιππο”

Συγχαίρω τους αθλητές του Λεύκιππου, που με πίστη και αγωνιστικότητα κατάφεραν να προκριθούν στην τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Μπάσκετ Εφήβων.

Οι νέοι της Ξάνθης κατάφεραν να συγκαταλεχθούν, μεταξύ των έξι καλύτερων ομάδων της Ελλάδας και να συνεχίσουν στην επόμενη και τελική φάση, η οποία θα κρίνει τον πρωταθλητή της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Σε μια πρωτόγνωρα δύσκολη χρονιά για όλους τους Έλληνες, αυτά τα παιδιά έδωσαν ένα γερό μάθημα θέλησης και αποφασιστικότητας, αποδεικνύοντας σε όλους ότι το όραμα… δεν μπορεί να περιμένει!

Οι νέοι μας καλπάζουν και δεν κατάφερε κανείς να τους σταματήσει -ούτε καν η πανδημία!

Κάτω από αντίξοες συνθήκες, οι νεαροί αθλητές του Λεύκιππου στέφθηκαν πρωταθλητές ΕΣΑΚΑΜΑΘ, για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου και συνέχισαν ακάθεκτοι. Με σκληρή δουλειά και μαχητικότητα έφτασαν στην τελική φάση.

Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!

Όπως συγχαρητήρια αξίζουν και στον Πρόεδρο του Συλλόγου, τον Προπονητή της Ομάδας και σε όλους τους ανθρώπους του Λεύκιππου, που στέκονται αρωγοί, δουλεύουν συστηματικά, φέρνοντας στην πόλη μας σημαντικές διακρίσεις σε όλα τα επίπεδα.

Εύχομαι στους έφηβους αθλητές του Λεύκιππου να συνεχίσουν να «καλπάζουν» ώσπου να φτάσουν στο όνειρο. Τους αξίζει!

Νιώθω ιδιαίτερα περήφανος για τους νέους της πόλης και του Δήμου μας, γιατί αυτοί θα πάρουν το μέλλον στα χέρια τους. Αυτοί, θα εγγυηθούν το αύριο!

Καλή επιτυχία! Να είναι πολλές οι «χρυσές σελίδες» στη ζωή σας!

 

Ο Δήμαρχος Ξάνθης

Εμμανουήλ Χρ. Τσέπελης

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button