Τοπικά νέα

Χουσεΐνογλου Τιμούρ: ΣΤΗΡΙΖΩ με όλες μου τις δυνάμεις τη νέα δημοτική παράταξη ΞΑΝΘΗ ΜΠΡΟΣΤΑ και τον Σάββα Μελισσόπουλο, ως υποψήφιο Δήμαρχο Ξάνθης!

Αγαπητοί φίλοι και Αγαπητές φίλες

Το τελευταίο διάστημα διαπιστώνω μία αγωνιώδη προσπάθεια από διάφορους παράγοντες της δημοτικής αρχής και ομάδα ΜΜΕ να χρησιμοποιούν το όνομα μου και την επαγγελματική μου ιδιότητά προσδοκώντας την εμπλοκή και σύνδεσή μου με την υποψηφιότητα του αδερφού μου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, προφανώς για εξυπηρέτηση δικών τους συμφερόντων και σκοπών. ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ!  Προς αποφυγή λοιπόν ατυχών συσχετισμών και ανυπόστατων σεναρίων πήρα την απόφαση να διατυπώσω και να ανακοινώσω τις σκέψεις μου δημόσια σε βάσεις αξιών, εντιμότητας και ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.

Η πορεία μου στην κοινωνία τόσα χρόνια χαρακτηρίζεται από καθαρότητα, εντιμότητα, συμπαράσταση στον αδύναμο και μια αγνή αγωνία ανθρώπου για το μέλλον της πόλης του και το μέλλον των παιδιών του, των παιδιών μας, της νέας γενιάς του τόπου μας.

Πάντα με ένα όραμα, μια αστείρευτη επιθυμία προσπαθώ να προσφέρω με τις όποιες δυνάμεις μου ώστε η πόλη μου να απαλλαχθεί από ένα πολιτικό σύστημα που την καταδυναστεύει και την κρατάει καθηλωμένη, χωρίς να δίνει καμία προοπτική ούτε σ’ εμάς ούτε στη νέα γενιά. Όλα αυτά τα χρόνια ήμουν απέναντι σ’ αυτό το κατεστημένο και πολέμησα για την κατάρρευσή του. To πολιτικό αυτό σύστημα, το οποίο εκπροσωπεί ο σημερινός δήμαρχος Ξάνθης, εγώ υπήρξα αντίπαλος, συγκρούστηκα, ήμουν και είμαι πολέμιος.

Ο Χουσεΐνογλου Τιμούρ, ορθοπεδικός χειρουργός στις δημοτικές εκλογές του 2010 και 2014 εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Χρήστου Πούλιου και στις δημοτικές εκλογές του 2019 με την παράταξη του Σάββα Μελισσόπουλου, επομένως είναι αδύνατον να συμπράξω με κάτι που με κάνει να νιώθω μόνο αποτροπιασμό και απέχθεια.

Η απόφαση του αδερφού μου δεν αλλάζει την αγάπη που του έχω και το ξέρει. Η μόνη λύση που έχω είναι να τη σεβαστώ αφού δεν κατάφερα να τον κάνω να αναθεωρήσει την απόφασή του.

Επειδή λοιπόν επιχειρούν να με υποκαταστήσουν αφήνοντας υπονοούμενα και συνδέοντας το όνομά μου με καταστάσεις και χώρους που ουδεμία σχέση έχω και δεν πρόκειται ποτέ να υποστηρίξω και επειδή εγώ έχω μάθει να μην πουλάω ανθρώπους, φίλους, συνειδήσεις και “πιστεύω”, δηλώνω πως ΣΤΗΡΙΖΩ με όλες μου τις δυνάμεις τη νέα δημοτική παράταξη ΞΑΝΘΗ ΜΠΡΟΣΤΑ και τον Σάββα Μελισσόπουλο, ως υποψήφιο Δήμαρχο Ξάνθης!

 

Ξάνθη 10 Απριλίου 2023

Με εκτίμηση

Χουσεΐνογλου Τιμούρ

Ιατρός Ορθοπεδικός Χειρούργος

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button