ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Συνεχίζει την προετοιμασία της χωρίς προβλήματα η ξανθιώτικη ομάδα ενόψει του αγώνα της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Σουρωτή. Τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές συγκεντρώθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης στα γήπεδα της ομάδας στα Πηγάδια και μετά την ανάλυση φάσεων σε DVD και τις σχετικές επισημάνσεις του Μίλαν Ράσταβατς, στη συνέχεια ξεκίνησαν το πρόγραμμα εκγύμνασης, το οποίο περιλάμβανε αερόβιο τρέξιμο και προθέρμανση με νευρομυικό συντονισμό, passing game και pressing στη συνέχεια και ασκήσεις τακτικής στο τελευταίο στάδιο.

Συνεχίζει την προετοιμασία της χωρίς προβλήματα η ξανθιώτικη ομάδα ενόψει του αγώνα της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Σουρωτή. Τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές συγκεντρώθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης στα γήπεδα της ομάδας στα Πηγάδια και μετά την ανάλυση φάσεων σε DVD και τις σχετικές επισημάνσεις του Μίλαν Ράσταβατς, στη συνέχεια ξεκίνησαν το πρόγραμμα εκγύμνασης, το οποίο περιλάμβανε αερόβιο τρέξιμο και προθέρμανση με νευρομυικό συντονισμό, passing game και pressing στη συνέχεια και ασκήσεις τακτικής στο τελευταίο στάδιο. Οι παίκτες χωρίστηκαν σε υποομάδες και ακολούθησαν τις οδηγίες του προπονητή και των συνεργατών του, σε θέματα ανασταλτικότητας και επιθετικής ανάπτυξης.

Διαιτητής του αγώνα της Δευτέρας (19:30, Xanthi FC Arena) με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης, ορίστηκε να είναι ο Αλέξανδρος Τσαμούρης (ΕΠΣ Πειραιά) με βοηθούς τους κ.κ. Αλέξανδρο Γρεβένη (ΕΠΣ Χαλκιδικής) – Γιώργο Χατζηνάκο (ΕΠΣ Δράμας) ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Σταύρος Μάνταλος της ΕΠΣ Καβάλας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button