Ειδήσεις

Καπότσης: «Δεν μπορούμε να γιορτάσουμε γιατί στην Ελλάδα έχουμε πόλεμο»
Αυτό το μετάλλιο ανήκει σε όλους τους Έλληνες

Συγκίνησε με τις δηλώσεις του, μετά το τέλος του σημερινού τελικού υδατοσφαίρισης των ολυμπιακών αγώνων της εθνικής μας με τη Σερβία, ο Μάριος Καπότσης. “Το ασημένιο μετάλλιο ανήκει σε όλους τους Ελληνες που αγωνίζονται αυτή τη δύσκολη στιγμή. Δεν μπορουμε να γιορτάσουμε με την καρδιά μας γιατί στην Ελλάδα έχουμε πόλεμο”

«Είμαστε ευλογημένοι που βρισκόμαστε εδώ. Είναι πολλά τα συναισθήματα και θέλω να σας τα μεταφέρω. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός, η μεγαλύτερη γιορτή. Δεν μπορούμε να γιορτάσουμε με την καρδιά μας γιατί στην Ελλάδα έχουμε πόλεμο. Είναι κάτι πολύ οδυνηρό που μας έχει επηρεάσει όλους», σχολίασε αρχικά και πρόσθεσε:
«Αυτό το μετάλλιο δεν ανήκει μόνο σε εμάς, ανήκει σε όλους τους Έλληνες, που αγωνίζονται αυτή τη δύσκολη στιγμή. Στους Έλληνες που βοηθούν, στους Έλληνες πυροσβέστες, στους Έλληνες που βοηθούν τον συνάνθρωπό τους που έχει πρόβλημα.

Σκέφτομαι πολλά αυτή τη στιγμή. Την οικογένεια Αντετοκούνμπο που πληρώνει καταλύματα, τον κ. Γιαννακόπουλο που οργανώνει αναδάσωση, οικογένειες που είναι εκεί σιωπηλά και βοηθούν… Είναι πολλά αυτά που έχω να πω. Αυτό το μετάλλιο ανήκει σε όλους τους Έλληνες. Αυτό θα πει ομάδα. Ομάδα είμαστε όλοι αυτοί που αγωνίζονται αυτή τη στιγμή για εμάς και την Ελλάδα μας»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button