Μια ακόμη εθελοντική δράση που εντάσσεταιστη γενικότερη στρατηγική βιώσιμης ανάπτυξης και κοινωνικής της προσφοράς πραγματοποίησε πρόσφατα η JTI Ελλάδας.

Ο εθελοντισμός έχει κομβικό ρόλο στις δράσεις ΕΚΕ της εταιρείας και οι εργαζόμενοι τηρούν με συνέπεια το «Ημερολόγιο Εθελοντισμού JTI»συμμετέχονταςσε δράσεις και πρωτοβουλίες για τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας και ειδικότερα των ευάλωτων ομάδων.

Σε αυτό το πλαίσιο, εθελοντές εργαζόμενοι της εταιρείας,παρά την πανδημία και τους περιορισμούς, συγκέντρωσαν καιπροσέφεραν για άλλη μια φορά σε άπορες οικογένειες περισσότερα από 60 κιβώτια με είδη ένδυσης για όλες τις ηλικίες, λευκά είδη, παιχνίδια και είδη σπιτιού – όλα σε άριστη κατάσταση. Να σημειωθεί ότι η ενέργεια αυτή διοργανώνεται συστηματικά επί σχεδόν μια δεκαετίααπό τους εργαζόμενους και τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο τα είδη που συγκεντρώνουν προσφέρονται σε φορείς που στηρίζουν συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Τα είδη της συγκεκριμένηςπρόσφατης προσφοράς παραδόθηκαν στην Ιερά Μονή Τιμίου Σταυρού της Αγίας Παρασκευής, η οποία φροντίζει περισσότερες από 50 άπορες οικογένειες της ευρύτερης περιοχής.