Δημοτικές Εκλογές

Συμεών Συμεωνίδης: “Πάμε την Ξάνθη μας ΜΠΡΟΣΤΑ!”

Κατάγομαι από την Ξάνθη, γιος του Τάσου και της Ζωής. Είμαι εκπαιδευτής υποψηφίων οδηγών και διατηρώ στο κέντρο της Ξάνθης μία σύγχρονη σχολή εκπαίδευσης. Διαθέτω μεγάλη εμπειρία σε θέματα ασφαλούς οδήγησης και οδηγικής συμπεριφοράς και συμμετέχω συχνά σε σεμινάρια και συνέδρια που σχετίζονται με την ασφαλή οδήγηση και έχω ιδιαίτερη ευαισθησία στα θέματα ασφάλειας των οδών. Αρθρογραφώ σε σχετικές ιστοσελίδες, σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στον έντυπο τύπο. Όλα αυτά τα χρόνια είμαι ενεργός πολίτης με το να επισημαίνω και να προσπαθώ να βελτιώσω από την πλευρά μου την καθημερινότητα των συμπολιτών μου, καθώς λόγω της εργασίας μου παρατηρώ τα προβλήματα και αναζητώ τρόπους για την επίλυση τους.
Υπήρξα μέλος μεγάλων τοπικών πολιτιστικών συλλόγων που ασχολούνται με την παράδοση, καθώς είναι ένας τομέας που επίσης αγαπώ ιδιαίτερα.
Οι εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης είναι αναμφίβολα προσωπική επιλογή του καθενός μας, πέρα από κομματικές παρατάξεις και ιδεολογίες, καθώς ο τόπος είναι ένας, τα θέματα γνωστά και τα πρόσωπα ακόμη γνωστότερα. Προσωπικό μου στοίχημα είναι να  συμβάλω ενεργά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας του συμπολίτη μου μέσα από το σχέδιο και το πρόγραμμα της υπερκομματικής μας παράταξης, με ουσιαστικές παρεμβάσεις στη ζωή και στην κινητικότητα στο Δήμο μας.
Πάμε την Ξάνθη μας ΜΠΡΟΣΤΑ!!

Σχολή Οδηγών – Κ.Ε.Θ.Ε.Υ.Ο.
Συμεωνίδης Συμεών
(Εκπαιδευτής Υποψηφίων Οδηγών και Κυκλοφοριακής Αγωγής)
28ης Οκτωβρίου 32
Τηλ. (25410) 64929 & 21214

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button