Αγώνας Σπόρ

Συγχαρητήριο και ευχαριστήριο της ΕΠΣ Ξάνθης

Με την λήξη των πρωταθλημάτων που διοργανώνει η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης, το Διοικητικό Συμβούλιο θέλει να εκφράσει τις παρακάτω ευχαριστίες και συγχαρητήρια προς τις παρακάτω πλευρές:

Στον πρωταθλητή Α’ κατηγορίας, Παύλο Μελά Κουτσού, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και όλοι ευχόμαστε οι αγώνες για την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία να έχουν επιτυχή κατάληξη για να εκπροσωπηθεί ο Νομός μας με μια ακόμη ομάδα στις Εθνικές κατηγορίες.

Στον πρωταθλητή της Β1 κατηγορίας, Αθλητικό Όμιλο Ξάνθης, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, την πετυχημένη πορεία του στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε με το απόλυτο των νικών. Η ομάδα εμφανίστηκε ανταγωνιστική και στο Κύπελλο καθώς θα βρεθεί στον μεγάλο τελικό που θα διεξαχθεί στις 11 Μάιου.

Στην πρωταθλήτρια της Β2 κατηγορίας, Κεντητή Ξάνθης, που κατάφερε στο νήμα να πάρει το πολύτιμο έπαθλο και να τερματίσει στην 1η θέση σε μια ποδοσφαιρική «μάχη» που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον όλων των φιλάθλων έως το τελευταίο λεπτό του πρωταθλήματος.

Στις Διοικήσεις των ομάδων που για ακόμη μια φορά αφιέρωσαν ατέλειωτες ώρες από την δύσκολη καθημερινότητα τους ώστε να συντελέσουν στην γενικότερη αναβάθμιση του ποδοσφαίρου και να αυξήσουν ακόμη περισσότερο την κοινωνική τους δραστηριότητα βοηθώντας φορείς, οργανισμούς, ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες και ανθρώπους.

Στους προπονητές που στο σύνολο τους τίμησαν τον ρόλο του δασκάλου εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου και μετέφεραν τις γνώσεις τους σε νεαρούς αλλά και έμπειρους ποδοσφαιριστές.

Σε όλους τους ποδοσφαιριστές των ομάδων που πήραν μέρος στα πρωταθλήματα, με ηλικίες να αρχίζουν από 14 ετών και να φτάνουν στην 5η ακόμη και 6η δεκαετία της ζωής τους. Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και γενικότερα αθλητισμός σε όλο του το μεγαλείο !

Την Επιτροπή Διαιτησίας και όλους τους διαιτητές της δύναμης της για την άριστη συνεργασία σε όλα τα επίπεδα για ακόμη μια χρονιά. Η ένταξη στο δυναμικό των διαιτητών νεαρών κοριτσιών και αγοριών αποτελεί ακόμη ένα δείγμα της συνεχόμενης προσπάθειας για βελτίωση της.

Ευχαριστούμε τους παλιούς και καινούργιους φίλους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου που σε κάθε αγώνα πρόσθεταν την απαραίτητη ομορφιά που απαιτείται για να υπάρχει και πλούσιο θέαμα.

Τέλος δεν θα μπορούσαμε να μην παραβλέψουμε τη σημαντική προβολή που έτυχαν όλοι οι αγώνες εντός και εκτός γηπέδων από τα Μέσα Ενημέρωσης που για πολλοστή φορά προβάλανε όλους τους αγώνες και όλες τις ενέργειες των σωματείων.

Ευχόμαστε σε όλους καλή ξεκούραση και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025 που αναμένεται συναρπαστική !

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button