Ειδήσεις

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ-ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΕΣ

Το γήρας,αποτελεί μια περίοδο στη ζωή του ανθρώπου, που αναπόφευκτα έρχεται και φέρνει μαζί του πολλές φορές και προβλήματα. Το σημαντικό κομμάτι είναι πως διαχειρίζεται κανείς αυτή τη δύσκολη μεν αλλά και γεμάτη εμπειρίες περίοδο. Οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας, οι δικοί μας άνθρωποι, οι γονείς μας χρήζουν της αμέριστης προσοχής και φροντίδας μας, ως ελάχιστο τίμημα απέναντι σε όσα έκαναν για εμάς. Η φροντίδα των δικών μας ηλικιωμένων πρέπει να γίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και συνιστάται να γίνεται από εξειδικευμένους επαγγελματίες.

Το Γηροκομείο Ξάνθης “Ο ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ” απευθύνει δημόσια πρόσκληση για προσφορά εργασίας στο “γηροκομείο της καρδιάς μας.” Αν έχετε ολοκληρώσει τις σπουδές σας στη νοσηλευτική σε οποιαδήποτε σχολή ΕΠΑΣ, ΙΕΚ, ΤΕΙ & ΑΕΙ, είστε έως 40 ετών, διακρίνεστε για την ευγένεια και την στοργή σας στα άτομα της Τρίτης Ηλικίας, περιμένουμε την αίτηση και το βιογραφικό σας. Αποστολή με email στο giroκxnt@otenet.gr και θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας.

Απαραίτητη προϋπόθεση να έχει ολοκληρωθεί και ο εμβολιασμός σας έναντι του covid-19.

Για επιπλέον πληροφορίες στο 25410 23114 Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 13:00 έως τις 14:30 από τον διευθυντή κ. Γιάννη Χρηστίδη.

Για το Ίδρυμα “Ο Μέγας Βασίλειος”

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

Ιωάννης Χαρ. Παπαχρόνης

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button