Ειδήσεις

Μαϊάμι: Νεκρός ο 21χρονος Ανδρέας Γιαννιτσόπουλος

Η τραγική είδηση έγινε γνωστή από το CNN αλλά και τη Miami Herarld: ο νεαρός Ελληνοαμερικανός, με καταγωγή από τη Μάνδρα Ξάνθης, είναι ανάμεσα στους 18 νεκρούς. Το πτώμα του βρέθηκε την Τετάρτη και ανασύρθηκε από τα συντρίμμια της πολυκατοικίας που πριν από μια εβδομάδα κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος, παρασύροντας στο θάνατο τουλάχιστον 18 ανθρώπους. Οι διασώστες ανέσυραν επίσης και δυο παιδάκια από τα συντρίμμια, ηλικίας 4 και 10 ετών.

Ραγίζει καρδιές η μητέρα του 21χρονου

«Ο γιός μου ήταν ο πιο δυνατός άνθρωπος άτομο που γνώριζα και το καλύτερο κομμάτι της ημέρας μου. Είχαμε τόσα πλάνα για το μέλλον» δήλωσε η μητέρα του  μιλώντας στο NBC μετά την τραγική ενημέρωση που είχε από τους πυροσβέστες.

Όπως περιγράφει το NBC, η ίδια πριν να ενημερωθεί από τις αρχές έβγαλε μια μεγάλη κραυγή για το παιδί της και χρειάστηκαν αρκετά λεπτά για να συνέλθει. «Είμαι περήφανη για σένα Ανδρέα. Σε ευχαριστώ που ήσουν το καλύτερο παιδί στον κόσμο. Ξέρω ότι όλοι θα το πουν αυτό αλλά ήταν πραγματικά ένα χρυσό παιδί» πρόσθεσε η μητέρα του άτυχου φοιτητή.

Ο άτυχος 21χρονος θα αποφοιτούσε από το πανεπιστήμιο του Νάσβιλ και θα χρησιμοποιούσε το πτυχίο του στα οικονομικά για να στηρίξει την οικογένειά του.

Επίσης, ήταν και αθλητής του στίβου με τον πρώην προπονητή του να λέει ότι «ήταν ένας μεγάλος αγωνιστής, πάντα χαμογελαστός και πάντα στην πρώτη γραμμή».

Υπενθυμίζεται ότι ο 21χρονος είχε ταξιδέψει στο Μαϊάμι για να επισκεφθεί τον νονό του και αυτό ήταν το δεύτερο ταξίδι του στην περιοχή τον τελευταίο μήνα.

Τις προηγούμενες ημέρες συγγενείς και φίλοι του άτυχου 21χρονου συγκεντρώνονταν έξω από το κτήριο και φώναζαν το όνομά του ελπίζοντας ότι θα υπάρξει κάποια ανταπόκριση.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button