ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ

*Απογοήτευσε τους Ελληνες φιλάθλους η Ξάνθη με την εμφάνισή της το Σάββατο στη Λεωφόρο. Σε παθητικό ρόλο, παίζοντας καταστροφικό ποδόσφαιρο, δεν δημιούργησε ούτε μια ευκαιρία και δεν κέρδισε κανένα κόρνερ!

*Απογοήτευσε τους Ελληνες φιλάθλους η Ξάνθη με την εμφάνισή της το Σάββατο στη Λεωφόρο.


Σε παθητικό ρόλο, παίζοντας καταστροφικό ποδόσφαιρο, δεν δημιούργησε ούτε μια ευκαιρία και δεν κέρδισε κανένα κόρνερ!


 



*Ενας καλός παιδικός φίλος παντρεύτηκε το περασμένο Σάββατο στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στα Πηγάδια.


Ο Σάκης Κατσούλης ενώθηκε με τα δεσμά του Γάμου με την Χρυσούλα Ράπτη.


Οι καλύτερες ευχές για ευτυχισμένη ζωή και στους κουμπάρους Στέφανο Τζανίδη, Εριφύλη Παπαδοπούλου πάντα άξιοι.


 



*Με στόχο να αποτελέσει η Δράμα τόπο προορισμού για την περίοδο των εορτών, ο Δήμαρχος της πόλης Θωμάς Μαργαρίτης παρουσίασε σε συνέντευξη Τύπου, το πρόγραμμα των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων με επίκεντρο την κεντρική πλατεία τηυς Δράμας όπου και φέτος, από τις 3 Δεκεμβρίου μέχρι τις 6 Ιανουαρίου, θα λειτουργήσει η “Ονειρούπολη”.


“Πρόκειται για την μεγαλύτερη εκδήλωση συμμετοχής κόσμου και διαφήμισης της Δράμας στο πανελλήνιο” ανέφερε ο κ. Μαργαρίτης ο οποίος, μιλώντας στην ΕΡΑ Καβάλας, υποστήριξε ότι μπορεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς και απαρχή συνεργασίας με άλλους Δήμους της περιοχής για την προσέλκυση επισκεπτών από όλη την Ελλάδα.


Το πρόγραμμα ξεκίνησε χθες όπου μετά το τέλος του εσπερινού στο εκκλησάκι της Αγ. Βαρβάρας, ο Αη Βασίλης άφησε το καραβάκι του με όλα τα παιδιά της πόλης. Επίσημη τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου στις 7:30 το απόγευμα με παρουσιάστριες τις δημοφιλείς αδελφές Μπέττυ και Ματθίλδη Μαγγίρα.


Ολες τις ημέρες θα υπάρχουν εκδηλώσεις και εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.


 



*Ο Υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Αλέξανδρος Κοντός και ο Πρόεδρος της ΚΕΔΚΕ και Δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης θα παραβρεθούν στο 12ο τακτικό συνέδριο της Ενωσης Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Ελλάδος (ΕΝΑΕ) που θα πραγματοποιηθεί στη Δράμα από 6 έως 8 Δεκεμβρίου 2007.


Οι σύνεδροι και οι παρατηρητές, οι οποίοι αναμένονται να παρακολουθήσουν τις εργασίες, προβλέπεται να υπερβούν τα τετρακόσια άτομα. Σε εγρήγορση βρίσκεται η ομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Δράμας για την άρτια διοργάνωση του συνεδρίου.


 



*Πτώση της θερμοκρασίας τις επόμενες ημέρες προβλέπουν οι μετεωρολόγοι.


Καιρός ήταν… Ο χειμώνας ήρθε…


 



*Επαναλαμβάνω ένα παλαιότερο ερώτημα προς τον Υπουργό Τύπου.


Με το νέο νομοσχέδιο για το Περιφερειακό Τύπο οι εφημερίδες θα έχουν τα ίδια δικαιώματα όπως θα έχουν και τις ίδιες υποχρεώσεις;


 



*Αυτή την Κυριακή στην Αθήνα η συνέλευση της Ενωσης Ιδιοκτητών Ημερήσιων Επαρχιακών Εφημερίδων.


 



*Φίλιππος Τσαλίδης, Χρυσούλα Δημούδη, Μάκης Βογιατζόπουλος, Γιάννης Αγκόρτζας πρωί της Κυριακής έπιναν το καφεδάκι τους στο ζεστό περιβάλλον του ξενοδοχείου “ΑΓΡΙΑΝΗ” και σχολίαζαν την πολιτική επικαιρότητα


 


*Ευχαριστούμε τους φίλους συνδρομητές που φροντίζουν για την εξόφληση της συνδρομής τους.


Μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε.


 



*Ενα νέο κατάστημα με πίνακες, κορνίζες και διακοσμητικά δώρα άνοιξε στην πόλη μας. Art Gallery  “Πλαίσιο” στη Βουλγαροκτόνου 18 και Κονδύλη.


 



*Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από σήμερα με βροχές και ισχυρές καταιγίδες σε όλη τη χώρα, ενώ στα ορεινά θα χιονίσει.


Τα βασικά χαρακτηριστικά θα είναι η κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας και οι ισχυροί άνεμοι, οι οποίοι στο βόρειο Αιγαίο θα φτάσουν μέχρι και τα 10 μποφόρ.


Η κακοκαιρία θα συνεχιστεί και την Τετάρτη με τους ανέμους στην ανατολική και νότια Ελλάδα να φτάνουν τα 9 μποφόρ και στο Αιγαίο τα 10 μποφόρ.


Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά καθώς και σε περιοχές της Μακεδονίας, της Θεσσαλίας και της ανατολικής Στερεάς.


Την Πέμπτη αναμένεται σταδιακή ύφεση της κακοκαιρίας αφού τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και το βράδυ θα σταματήσουν.


Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ και στο Αγαίο θα φτάσουν τα 8 μποφόρ. 


 




*Της Αγιας βαρβάρας σήμερα, χρόνια πολλά σε όσες γιορτάζουν σήμερα, χρόνια πολλα και στη φίλη Βαρβάρα Μουμτζάκη.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button