Ειδήσεις

Συνάντηση στην Αλεξανδρούπολη του Περιφερειάρχη ΑΜΘ με τον Υφυπουργό Μακεδονίας-Θράκης και τη συμμετοχή Αντιπεριφερειαρχών καιΔημάρχων της Θράκης

Κοινή σύσκεψη πραγματοποίησαν στην Αλεξανδρούποληο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος με τον Υφυπουργό Μακεδονίας – Θράκης κ. Σταύρο Καλαφάτη, παρουσία Αντιπεριφερειαρχών και Δημάρχων τηςΘράκης.

Η σύσκεψη διοργανώθηκε στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψης που πραγματοποιεί ο κ. Καλαφάτης στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου στις 17 και 18 Ιουνίου.

Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν η προώθηση τωνέργων της Περιφέρειας και των Δήμων στην περιοχή, ενώ εξετάστηκαν επίσης προτάσεις για την ανάπτυξη και ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης του πρώτου και του δεύτερου βαθμού κατά την άσκηση των καθηκόντων τους.

Σύμφωνα με τον Περιφερειάρχη κ. Μέτιο, η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα και είχε τη μορφή μιας ανοικτής συζήτησης κατά την οποία τέθηκαν σημαντικά ζητήματα.

Αντίστοιχη σύσκεψη με τον Υφυπουργό κ. Καλαφάτη, επεσήμανε ο κ. Μέτιος, θα πραγματοποιηθεί σύντομακαι στην Ανατολική Μακεδονία με τη συμμετοχή τωνΑντιπεριφερειαρχών και τωνΔημάρχων της περιοχής.

Από το Γραφείο Ενημέρωσης Περιφερειάρχη

Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button