Αστυνομικά Νέα

Συνελήφθη αλλοδαπή για εξαπάτηση ημεδαπής στην Καβάλα

Συνελήφθη χθες το απόγευμα, στην Καβάλα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, μία αλλοδαπή σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη.Η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει και άγνωστους δράστες που αναζητούνται.

Αναλυτικότερα, άγνωστος δράστης επικοινώνησε τηλεφωνικά με την παθούσα και προσποιούμενος τον αστυνομικό και με το πρόσχημα ότι η κόρη της είχε εμπλακεί σε θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα και για να μην υποστεί τις συνέπειες, απαιτούσε χρηματικά ποσά για την παροχή των υπηρεσιών τουκαι στη συνέχεια να τα τοποθετήσει σε προκαθορισμένο σημείο.

Για να επιτύχουν την εξαπάτηση, κατά την τηλεφωνική επικοινωνία έτερη δράστιδα,  προσποιούνταν την κόρη, επιβεβαιώνοντας τα ψευδή γεγονότα και παρακαλώντας για βοήθεια.

Έπειτα από καταγγελία του περιστατικού πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, κατά τηδιάρκεια της οποίας εντοπίστηκεη αλλοδαπή δράστιδαστο προκαθορισμένο σημείο να παραλαμβάνει τα συμφωνηθέντα χρήματα τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στην δικαιούχο τους.

Επιπλέον κατασχέθηκεένα Ι.Χ.Ε αυτοκίνητοως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Η συλληφθείσαθα οδηγηθείστον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button