Ειδήσεις

Δωρεάν πρόσθετος κοινόχρηστος χώρος σε επαγγελματίες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος από το Δήμο Ξάνθης

Ο Δήμος Ξάνθης ενημερώνει ότι, οι  επαγγελματίες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, έχουν την δυνατότητα να αιτηθούν την παραχώρηση πρόσθετου κοινόχρηστου χώρου για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων, που θα αξιοποιήσουν ατελώς, έως τις 31 Οκτωβρίου 2021, σύμφωνα με την εφαρμογή  διατάξεων,σχετικού νόμου και την απόφαση του Δημάρχου Ξάνθης.

Για αναλυτικές πληροφορίες και οδηγίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ναεπικοινωνούν στα τηλέφωνα 25413 50828 και 25413 50813 η να  μεταβούν στην ιστοσελίδα του Δήμου Ξάνθης: «ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ ΣΕ ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟ ΧΩΡΟ (ΑΡ. 65 Ν. 4688/2020 )»

https://www.cityofxanthi.gr/koinoxristos_aitiseis

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν τρεις τρόπους για την υποβολή των αιτήσεων:

 Α)Εξ ολοκλήρου ηλεκτρονικά μέσω της ειδικής πλατφόρμας του Δήμου Ξάνθης, στο σύνδεσμο https://www.cityofxanthi.gr/koinoxristos_aitiseis

Β) Με αυτοπρόσωπη παρουσία στο Τμήμα Αδειοδοτήσεων& Εμπορικών Δραστηριοτήτων, κατόπιν σχετικού ραντεβού στα τηλέφωνα 25413 50828 και 25413 50813.

Γ) Με αποστολή της αίτησης και όλων των απαραίτητων δικαιολογητικών ως συνημμέναμέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείο (email) στο koinoxristos_aitiseis@cityofxanthi.gr.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button