Ειδήσεις

Τα εντυπωσιακά γυναικεία μαγιό που θα λατρέψεις φέτος το καλοκαίρι

Το καλοκαιράκι είναι και πάλι εδώ και μας δίνει ένα θετικό boostγια να ονειρευόμαστε την επόμενη εξόρμηση στην παραλία. Αυτό που μας χρειάζεται περισσότερο αυτή την περίοδο είναι ένα ωραίο μαγιό για να κολυμπάμε ανέμελες σε γαλαζοπράσινα νερά και ένα δροσιστικό κοκτέιλ!

Ας ξεκινήσουμε, φτιάχνοντας μια λίστα με τα πιο δημοφιλή γυναικεία μαγιό της σεζόν, ώστε να επιλέξεις το καλύτερο για σένα!

Μια πρώτη επιλογή αποτελεί το μαγιό μπικίνι, που είναι και η πιο κλασική πρόταση για κάθε γυναίκα. Μπορείς να βρεις πολλά σχέδια και κομμάτια με printsκαι εντυπωσιακά μοτίβα, αλλά και πολλά σε μονόχρωμα, όπως λευκά, κόκκινα και μαύρα. Επίσης, θα ανακαλύψεις σχέδια με κορδονάκι και δέσιμο αλλά και ψηλόμεσα, που θεωρούνται και η πιο όμορφη τάση της εποχής.

Επίσης κομψή επιλογή είναι και τα ολόσωμα μαγιό που κολακεύουν Κάθε σωματώτυπο και αναδεικνύουν όλα τα θετικά στοιχεία του κορμιού σου. Ανακάλυψε μια σειρά από σχέδια με  ενίσχυση ή χωρίς, με έντονα χρώματα και σχέδια αλλά και κλασικές γραμμές.

Μέσα από αυτή τη λίστα δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα μαγιό που έχω πιο έντονο «κόψιμο», όπως τα string και αυτά σε στυλ brazil. Βρες αυτό που ταιριάζει ιδανικά στο δικό σου κορμί και τόλμησέ το, κλέβοντας έτσι όλα τα βλέμματα στην παραλία!

Επισκέψου το eshopestring και ανακάλυψε τη μεγάλη ποικιλία σε επιλογές, καταλήγοντας στο δικό σου αγαπημένο! Βρες όλα αυτά τα κομμάτια που σε κολακεύουν και θυμήσου ότι δεν χρειάζεσαι κανένα bikinibody για να αισθάνεσαι όμορφα με το σώμα σου!

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button